Internetový portál Na mateřské v Brně
Připravujete se na mateřskou dovolenou nebo už jste na mateřské
a hledáte dětské koutky, obchody, bazary, školky, hlídání dětí atd?
Spoustu odkazů na toto téma najdete právě zde.

Soukromé a alternativní školky

Městské části:

Odkazy v kategorii Soukromé a alternativní školky v Řečkovice

  • Jesle a školka SMART baby

    Jesle a školka SMARTbaby, Kuřimská 2, 621 00 Brno – Řečkovice.Jesle od 6 měsíců a mateřská školka all inclusive SMARTbaby v Brně – Řečkovicích přijímají děti celoročně. Výhodou je dobrá dostupnost MHD i autem včetně parkování, velká zahrada, nové, příjemné a moderní prostřední, malý počet dětí ve třídě (max. 15) a dlouhá provozní doba 7-19 hodin pondělí – pátek včetně prázdnin a státních svátků. Vzdělaný a zkušený personál se o umí postarat už o ty nejmenší děti. Pravidelné aktivity: sauna, plavání, solná jeskyně, canisterapie; odpolední kroužky: jóga, výtvarná dílna, angličtina, taneční kroužek, zpívánky s pohybem a možnost dalších dle zájmu rodičů Pravidelné návštěvy divadel, jízda na koni a další akce a výlety - toto vše v rámci školného. Pro předškoláky je samozřejmostí školní příprava. Nabízíme individuální docházku dle potřeb rodičů. Možné je také občasné nebo pravidelné hodinové, dopolední nebo odpolední hlídání. Naším cílem je spokojené, šťastné a šikovné dítě, které se rozvíjí přiměřeně svému věku, je kamarádské, sebevědomé a vnímavé ke svému okolí, zdravé a plné elánu a chuti objevovat svět a má radost z poznání. Více informací Vám poskytneme na tel. 606 666 483, na info(zavináč)smartbaby.cz Přijďte se k nám podívat a zeptat se na vše, co Vás zajímá.

    Odkaz: www.smartbaby.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Montessori vzdělávací rodinné centrum - školička

    Montessori – vzdělávací rodinné centrum v Brně Řečkovicích, Ječná 29a. Dopolední školička pro děti 3-6 let :čtvrtek 8:30-12:30 (14:30) pro děti 3-6 let , pátek 8:30-12:30 pro děti 3 -5 let . Dopolední pobyt ve školičce umožňuje dětem uskutečnit první samostatné krůčky v kolektivu vrstevníků. Děti se učí samostatnosti a sebeobsluze v šatně, při přípravě jídla, během stolování, samy si vybírají činnosti během celého dopoledne. Kromě práce s pomůckami si může vybrat i praktické činnosti jako krájení ovoce či zeleniny, louskání ořechů, vytírání, utírání prachu, péče o květiny a další. Následuje společná práce, při které děti získávají poznatky o světě kolem nás a jeho zákonitostech. Poznávají naši planetu, živočišné, rostlinné i lidské tělo, zákony přírody atd. Znalosti získávají prožitkovou formou, aktivně a v pohybu. Rozšiřují slovní zásobu jak v českém, tak v anglickém jazyce. Součástí programu je také pobyt venku. Děti pozorují přírodu, sportují na hřišti a také pečují o terasu (zametání, vytrhávání plevele, hrabání listí a trávy). Za příznivého počasí probíhá v přírodě také část výukového programu. Naším cílem je, aby od nás odcházely děti samostatné.

    Odkaz: www.montessori-brno.cz/co-nabizime/programy/skolicka.html

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Mateřská škola Malý strom

    Žilkova 40a, Brno-Řečkovice, tel: 608050806. Mateřská škola Malý strom nabízí dětem přátelské prostředí, kde si mohou hrát, učit se novému, malovat, zpívat, tancovat, skotačit, objevovat nové přátele. To vše vždy s ohledem na jejich individuální potřeby. Školka je určena pro děti od 3 do 6 let. Otevírací doba je od 7:30 do 17:30 a máme otevřeno celoročně. Školka je situována na okraji lesoparku, využíváme tedy myšlenky Lesní mateřské školky a jsme s dětmi denně v lese. Nabízíme také dětem bohatý program, denně se učíme anglicky formou hry, zpíváme, malujeme, sportujeme, děláme předškolní průpravu, jednou týdně chodíme plavat, hrát tenis, každé odpoledne máme kroužky, jezdíme s dětmi do divadla, na výlety a na lyžařský kurz. Všechny aktivity jsou zahrnuty do ceny školného. Máme smíšenou třídu maximálně pro 20 dětí, o které se starají 3 tety. Snažíme se používat respektující přístup k dětem podle metody Respektovat a být respektován.

    Odkaz: www.malystrom.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
OBR
ALMARA
Copyright © 2009 www.namaterskevbrne.cz | Všechna práva vyhrazena