Internetový portál Na mateřské v Brně
Připravujete se na mateřskou dovolenou nebo už jste na mateřské
a hledáte dětské koutky, obchody, bazary, školky, hlídání dětí atd?
Spoustu odkazů na toto téma najdete právě zde.

Soukromé a alternativní školky

Městské části:

Odkazy v kategorii Soukromé a alternativní školky v Brno-střed

  • ŠKOLKA SPIELBERK

    Školka Spielberk je soukromá dětská skupina s prvky Montessori a angličtiny pro děti ve věku od 2 let až do 1. třídy. Nachází se v Brně - centru / Štýřicích, na ulici Holandská, ve vile mezi novou Náplavkou a AZ Tower, v prémiovém office parku Spielberk. Máme k dispozici soukromou zahradu s hřištěm, preferujeme přírodní materiály, pastelové barvy, a kvalitní pomůcky ve skandinávském stylu, které vozíme z Dánska, Nizozemí, nebo USA. Rozvíjíme v dětech všestrannost a zvídavost, školku vedeme s úsměvem, láskou, a respektem. Pravidelně k nám dochází paní logopedka, navštěvujeme solnou jeskyni, užíváme si Kids Masterchef - kurzy vaření, dětskou jógu, fyzio, canisterapii, hru na klavír a kytaru, nebo divadlo. Ve školce se podává zdravější strava částečně v BIO kvalitě, neslazené nápoje, a ovoce a zeleniny z farmářských bedýnek. Ve veliké třídě s dostatkem denního světla a výhledem do zeleně a na jezírka se věnují dětičkám 3 pedagogové. V průměru vychází pouze 5-6 dětí na jednoho pedagoga, což zajišťuje individuální přístup a bezpečí. Plenky vůbec nevadí, jsme otevření barefoot botičkám, a poskytujeme adaptační program ve formě postupného zvykání dle domluvy s rodiči. Školka je otevřena v pracovní dny 8-17 hodin, je pár zastávek od Hlavního nádraží, a krátkodobé parkování pro rodiče je možné přímo před okny vily. Výborná dopravní dostupnost převážně pro rodiny z Bohunic, Moravan, Rajhradu, Modřic, Želešic, Heršpic, Komárova a Brno-jih, centra, Starého a Nového Lískovce. Více detailů na našem webu: www.skolkaspielberk.cz, pro více informací prosíme o vyplnění nezávazného formuláře v sekci Pro zájemce.

    Odkaz: www.skolkaspielberk.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (1/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Školka Vlněnka

    Školka Vlněnka je soukromá dětská skupina s prvky Montessori a angličtiny pro děti ve věku od 2 let až do 1. třídy. Nachází se v Brně - centru, hned vedle Vaňkovky, v prémiovém office parku Vlněna. Máme k dispozici soukromou zahradu s hřištěm přímo před našimi okny. Školku vedeme s úsměvem, láskou, a respektem. Zaměřujeme se na přírodní materiály, pastelové barvy, a kvalitní pomůcky ve skandinávském stylu, které vozíme z Dánska, Norska, Nizozemí, nebo USA. Pravidelně k nám dochází paní logopedka, navštěvujeme solnou jeskyni, užíváme si Kids Masterchef - kurzy vaření, dětskou jógu, divadlo, canisterapii, nebo živou hudbu. Ve školce se podává zdravější strava částečně v BIO kvalitě, neslazené nápoje, a farmářské bedýnky. V prostorných třídách s dostatkem denního světla a výhledem do zeleně se věnují dětičkám 3 pedagogové, v průměru vychází pouze 5-6 dětí na jednoho pedagoga, což zajišťuje individuální přístup a bezpečí. Plenky samozřejmě nevadí, jsme otevření barefoot botičkám, a poskytujeme adaptační program ve formě postupného zvykání dle domluvy s rodiči. Školka je otevřena v pracovní dny 8-17 hodin, je asi pět minut od Hlavního nádraží nebo Zvonařky, a krátkodobé parkování pro rodiče je možné na školkových místech v garáži. Výborná dopravní dostupnost převážně pro rodiny z centra, Černovic, Komárova, Brno-jih, Židenic, Černá pole, Veveří, Heršpic, Králova pole, případně pracující v okolí.Více detailů na našem webu, pro více informací prosíme o vyplnění nezávazného formuláře v sekci Pro zájemce.

    Odkaz: www.skolkavlnenka.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (1/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Školka Orlí

    Školka Orlí je detska skupina s prvky Montessori a anglictiny pro deti ve veku od 2 do 6 let. Sidlime v samem centru Brna, na rohu ulic Josefska a Orli, 3 minuty chuze od Hlavniho nadrazi. Mame k dispozici soukromy dvur a bezpecnou klasterskou zahradu se vzrostlymi stromy, kde si s detmi hrajeme a zahradnicime. Skolku vedeme s usmevem, laskou, a respektem. Zamerujeme se na prirodni materialy, pastelove barvy, kvalitni hracky a rozmanite aktivity, napr. canisterapii, muzikoterapii, detskou jogu, nebo vaznou hudbu hrou. Preferujeme zdravejsi stravu, castecne v BIO kvalite, dovazime farmarske bedynky, nabizime neslazene napoje - vodu a caj Sonnentor. Skolka je otevrena v pracovni dny od 7:30 do 16:30 hodin, a skolne zacina od 4 490 Kc/mesic. Mame dve velike herny s dostatkem denniho svetla (70 a 100 m2), kazdou o 12 detech, kdy na kazdeho pedagoga vychazi pouze 4-6 deti a tedy se muzeme detickam opravdu venovat. Jsme otevreni barefoot botickam, plenky nam nevadi :) Napiste nam na skolkaorli(zavinac)gmail.com a radi Vas a Vasi rodinu uvitame pri osobni schuzce!

    Odkaz: www.skolkaorli.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Agentura Beránek

    Agentura Beránek byla založena s cílem poskytnout rodičům malých dětí alternativu ke klasickým mateřským školkám a jeslím. Soukromá školka a jesle se nachází na ulici Antonína Slavíka nedaleko parku Lužánky. Velký důraz klade školka na individuální přístup k dítěti, integrované učení, respektování osobnosti jednotlivců. Snaží se dodržovat tradice a naučit děti způsobu zdravé stravy a chování k přírodě, kterou máme rádi, ve které žijeme. Školka nabízí kvalitní standardní i širokou paletu nadstandardní péče pro všechny děti školky - zájmové kroužky, sportovní a kulturní akce, pravidelná setkávání s rodiči, pravidelné lekce angličtiny, pobyt v solné jeskyni 1 x měsíčně. Školka je určena pro děti od 2,5 let.http://www.orologirepliche.it

    Odkaz: www.agentura-beranek.cz.

    hodnoceni webuhodnoceni webu (2.67/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Školka Dům pod Hvězdami, Kraví hora, Brno

    Dům pod Hvězdami na rohu ulice Kraví hora a Náhorní je první veganskou školkou v Brně. Pečujeme o děti ve věku od 2 do 7 let. Nabízíme každodenní, dlouhodobé i nárazové hlídání dětí v malé skupince. Do programu dětí je zařazeno každodenní cvičení jógy, výuka angličtiny, výtvarné, hudební a jiné aktivity. Pořádáme semináře, kroužky, komunitní táboráky a víkendové akce pro celou rodinu. Tvoříme tak prostor, kde se každé dítě cítí jako doma. Dům pod hvězdami se nachází v krásném prostředí zahrádkářské kolonie na Kraví hoře. Součástí centra je rozlehlá zahrada, kde děti tráví většinu času a mohou tak po celý den ochutnávat plody, které jim zahrada přináší. Zrekonstruovaný prostor budovy je vytvořený pro tělesný i duševní rozvoj našich dětí. Budova také splňuje všechny bezpečnostní a hygienické normy. Veškeré informace, ceník a fotogalerii najdete na webových stránkách školky.

    Odkaz: WWW.DUMPODHVEZDAMI.CZ

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Česko-anglická Mateřská škola Didaktis (akreditovaná MŠMT)

    Brno-Trnitá, Mlýnská 44, provozní doba od 7.00 do 17.00 – školka v centru Brna s pohodlným parkováním přímo u školy. V MŠ Didaktis se cítí dobře děti i rodiče. Vytváříme otevřené a vstřícné prostředí, připravujeme bohatou nabídku vzdělávacích aktivit a komplexně rozvíjíme také nadané děti. O skupinu max. 15 dětí pečují 2 učitelky. Průběžně sledujeme harmonický rozvoj předškolní zralosti a rodičům nabízíme pravidelné konzultace. Zajišťujeme každodenní výuku angličtiny hravou formou a logopedickou péči, pořádáme také četné výlety. Nově zařízené prostory jsou nadstandardně vybaveny hračkami, intelektově podnětnými hrami a informačními technologiemi. Předškoláci mohou navázat v ZŠ Didaktis. Kontaktujte nás, rádi se s Vámi domluvíme na návštěvě naší školky.

    Odkaz: www.zsdidaktis.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 4 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětská skupina a miniškolka ČLOVÍČEK, Brno - střed

    Lidická 28 - Dětská skupina, Letní školka, Víkendová, Večerní a Noční školka pro děti od 12 měsíců do 7 let, Miniškolka a programy Moje teta a Moje dobrá víla pro děti od 6 měsíců. Pravidelná i nepravidelná docházka, ceny dle zvoleného programu a pravidelnosti docházky. Kontakt: CAV(zavináč)alfadeck.cz, 608 608 011

    Odkaz: www.ALFADECK.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Denní centrum pro děti Vesněnka

    na Údolní ul. 10 vzniklo za finanční podpory MMB nové denní centrum pro děti od 1 do 5 let. Zařízení nabízí možnost pravidelného hlídání dětí v krátkodobém režimu a je určeno pro rodiče, kteří nechtějí ztratiti po dobu rodičovské dovolené kontakt se zaměstnáním, studují , popř. se sami starají o děti a nemají možnost zajištění hlídání dětí. Kontakt: tel. 774 545 365, 606 729 929,

    Odkaz: vesnenka.webnode.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Montessori mateřská škola Klíček

    Údolní ulice, Brno -střed, v provozu bude od 1.9.2011, zápis již v březnu, v případě nenaplnění kapacity bude probíhat průběžně.

    Odkaz: www.msklicek.org

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3.71/5) - hodnoceno 7 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
OBR
ALMARA
Copyright © 2009 www.namaterskevbrne.cz | Všechna práva vyhrazena