Internetový portál Na mateřské v Brně
Připravujete se na mateřskou dovolenou nebo už jste na mateřské
a hledáte dětské koutky, obchody, bazary, školky, hlídání dětí atd?
Spoustu odkazů na toto téma najdete právě zde.

Kroužky pro kojence, batolata, děti a dospívající > Cvičení a sportovní kroužky

Městské části:

Odkazy v kategorii Cvičení a sportovní kroužky

  • JOGA PRO DETI v Husovicich jiz od 3.9.2020 - SPOLEK CIPEROVE z.s.

    Joga rozviji tvorivost, predstavivost, soustredeni a pomaha k sebepoznani.
    Joga hratky s batolatky 1,5-2,5 roky

    • Ctvrtek 9-9:45 v Orlovne, Vranovska 93, Brno-Husovice
    • Cilem detske jogy neni naucit deti vsechny pozice a trenovat vydrz v nich, ale jde o uvedomeni si sama sebe, spravnemu dychani, trenovani rovnovahy a vnimani rytmu a sveho tela. Vse s pomoci maminky.


    Mali joginci a plysovi kamaradi 2-4 roky

    • Ctvrtek 10-10:45 v Orlovne, Vranovska 93, Brno-Husovice
    • Pomoci rikanek a pisnicek a hranim na zviratka nacvicujeme jednotlive pozice a kratke sestavy.
    • Mezi ty nejzakladnejsi patri strom, motylek, pes, kocka, strecha, jezek, pozice ditete. Vse hravou formou.


    Joginci 4-7 let

    • Pondeli 16:00 a 17:00 v Orlovne, Vranovska 93, Brno-Husovice
    • Cviceni bez rodicu. Zaciname vitacim ritualem a spolecnym rozdychannim. Deti proziji pribeh, nebo spise procvici a uci se tak prirozene jednotlive pozice a vydrz v nich.
    • Nacvicujeme balancni a protahovaci cviky - a spravne dychani.
    • Deti ceka nakonec kratka relaxace, aby si deti uvedomily rozdil mezi napetim a uvolnenim a samy se naucily uvolnit, kdyz potrebuji.
    • Cviceni jogy prinasi detem radost, pohyb a sebevedomi.
    • Zive deti zklidni, malo aktivni naopak povzbudi k cinnosti.
    • Nauci deti odpocivat, rozviji jejich fantazii a pomaha jim celit stresovym situacim.

    REZERVACE DO KROUZKU ZDE - https://ciperove.isportsystem.cz/

    Odkaz: www.ciperove.com

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Kurzy cviceni kojencu, batolat a deti predskolniho veku pro rodice s detmi - jiz od 2.9.2020

    Kdy: streda, ctvrtek a patek, Orlovna, Vranovska 93, Brno-Husovice. Srdecne vas zveme na nase kurzy cviceni pro maminky s detmi. Lekce jsou prizpusobeny psychomotorickemu vyvoji deti. Cviceni probiha v kolektivu stejne starych deti. Pestrobarevne pomucky z ruznych materialu prirozenou cestou deti stimuluji a rozviji jejich smysly. Pohybove aktivity jsou doplnene basnickami a pisnickami.
    ROZVRH LEKCI ZDE - https://ciperove.isportsystem.cz/

    Odkaz: www.ciperove.com

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Outdoor cviceni pro deti od 1 roku do 2,5/3 roku -SPOLU

    Lekce jsou zamereny na rozvoj pohybovych aktivit v prirode. Diky basnickam a pisnickam, ktere pohybove hry a cviceni doprovazeji, ziskavaji deti cit pro rytmus, rozviji rec a hrubou motoriku. Lekce trva 30 minut za kazdeho pocasi (krome deste). Konaji se v patek od 10:00 v okoli Cacovickeho ostrova a cyklostezky v Malomericich, cena 80 Kc (zakoupeni vstupu bude vzdy jednotlive pred lekci, je nutne si pokazde rezervovat misto do 20:00 predchazejiciho dne formou sms 723 637 812, emailem spolu.ad(zavinac)gmail.com nebo FB zpravou ci potvrzenim ucasti na udalosti na profilu SPOLU).

    Odkaz: www.facebook.com/SPOLU-1323920760956844/?timeline_context_item_type=intro_card_work&timeline_context_item_source=100001725706253&fref=tag

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Cvičení pro miminka SPOLU

    Kurz cvičení pro miminka a batolátka v Orlovně v Husovicích, v úterý dopoledne pro děti od 3 do cca 18 měsíců. Všechny lekce jsou přizpůsobeny dětem dle jejich psychomotorického vývoje. Pomůcky, básničky, pohybové hry vybíráme pro miminka přímo na míru. Cvičíme s gymnastickými míči, na hraní a rozvoj používáme overball, psychomotorický padák, hudební nástroje. U každého cviku ukazujeme více variant a přizpůsobíme pomůcky konkrétně každému miminku. Rozvíjíme hrubou, jemnou motoriku, sluch, zrak. Nečekejte u nás lekce pro 20 maminek s dětmi. Naše lekce jsou v menším počtu, individuálně se věnuji každému dítěti a snažím se o to, aby se i maminky u nás na cvičení cítily příjemně. Lekce vede zkušená lektorka, pedagožka, laktační a šátková poradkyně. Bližší informace na spolu.ad(zavináč)gmail.com, 723 637 812 nebo facebook SPOLU.

    Odkaz: www.facebook.com/SPOLU-1323920760956844/?timeline_context_item_type=intro_card_work&timeline_context_item_source=100001725706253&fref=tag

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • STUDIO BIANCA - Centrum vývojových a nápravných cvičení

    STUDIO a AGENTURA BIANCA - Bc. Blanka Roháčková - Vranovská 19, Brno. Rehabilitační cvičení kojenců a batolat. Fitball dospělí - Power Yoga, Pilates. Taneční kurzy pro předškolní děti a juniory. Individuální výuka tanců pro dospělé. Poradna, semináře, školení. UMĚLECKÁ AGENTURA BIANCA - zábavné pořady pro děti.

    Odkaz: www.StudioBianca.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Poradenství a fyzioterapie pro ženy a děti

    V příjemném a klidném prostředí v centru města nabízím individuální fyzioterapii a poradenství v oblasti volby pohybu pro děti a ženy (též pro těhotné a ženy po porodu). Věnuji se cvičení pánevního dna (relaxace/posílení), po zjištění příčiny navrhuji řešení potíží s bolestmi zad a pohybového aparátu v těhotenství, po porodu (včetně rozestupu břišních svalů) i mimo tato období. Kromě toho se specializuji na řešení neplodnosti páru neinvazivními metodami (nejen metodou Ludmily Mojžíšové). Pro děti nabízím návrh cvičení při vadném držení těla či plochých nohou, při sportovní zátěži navrhuji kompenzační cvičení na míru a učím rodiče jak masírovat své miminko již od narození (individuální či skupinovou formou). Těším se Vás! Kontakt: Mgr. Pavla Zachová, telefon: 774 502 466, web: www.fyziofemina.cz, www.fyziojunior.cz

    Odkaz: www.fyziofemina.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Studio Jóga Eva - jóga pro těhotné, poporodní cvičení pro maminky a miminka a jóga pro maminky s dětmi

    Studio Jóga Eva nabízí KURZY JÓGY PRO TĚHOTNÉ, POPORODNÍ CVIČENÍ PRO MAMINKY A MIMINKA a JÓGU PRO MAMINKY S DĚTMI v zrcadlovém sále KC Semilasso (Palackého třída 126, Brno-Královo Pole). Kurzy probíhají každé úterý dopoledne i večer. Lekce vede Eva Hrdličková, lektorka jógy a dvojnásobná maminka. Studio dále pořádá semináře zaměřené na jógu a cvičení v těhotenství a po porodu. Další aktivity: skupinové lekce jemně dynamické jógy, individuální lekce jógy, víkendové pobyty s jógou. Kontakt: Eva Hrdličková - 608 050449, efilipkova(zavináč)seznam.cz, www.facebook.com/jogaeva

    Odkaz: www.jogaeva.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • JÓGA PRO DĚTI, JÓGA PRO MAMINKY S MIMINKY - YOGA LOKAH

    YOGA LOKAH, Zelný trh 11, Brno-střed, www.yogalokah.cz. Kontakt: Marta Zabloudilová, 737 051 705. V úterý odpoledne zveme děti ve věku 4-7 let na dětskou jógu s s vyprávěním příběhů, pohádek, básniček. Zaměřujeme se na správné dýchání, posílení a protažení svalů, správný tělesný vývoj, koncentraci, spolupráci. Děti se učí uvolnění a uvědomění si sebe samotných, což vede k tělesné i psychické rovnováze. Ve středu dopoledne probíhá jóga pro maminky s miminky, která se zaměřuje jak na maminky, tak na děti. Maminkám nabízí zlepšení tělesné kondice po těhotenství a porodu, miminkům pomáhá při jejich růstu a vývoji. Vzájemný kontakt upevňuje vazby mezi děťátkem a maminkou, podporuje vývoj miminek, zklidňuje jejich nervový systém a posiluje obranyschopnost.

    Odkaz: www.yogalokah.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • KROUŽEK CVIČENÍ JÓGY PRO DĚTI OD DVOU LET

    Cvičení jógy pro děti od dvou let probíhá v Domě pod Hvězdami každý všední den od 9:00 do 10:00. Cvičení i následnou meditaci pro děti vede zkušená cvičitelka jógy Magdaléna, kterou můžete znát z centra Konektor Community. Cílem cvičení jógy je protažení a uvolnění svalů, zvýšení fyzické zdatnosti. Jóga není na rozdíl od většiny sportovních aktivit zaměřena na vnější výsledek, jako je vítězství a předhánění se. U dětí tak nevzbuzuje soutěživost a s ní spojené emoční vypětí. Dochází k uvědomění si vlastního těla a zklidnění.Během cvičení můžete být poblíž svého dítěte, dát si čaj nebo kávu v naší kuchyňce. Vaše přítomnost v areálu školky však není nutná. Veškeré informace, ceník a fotogalerii najdete na webových stránkách.

    Odkaz: WWW.DUMPODHVEZDAMI.CZ.

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Pohybové studio KLM

    KONTAKTY:
    Tel.: 778 052 080
    E-mail: klmstudio(zavináč)seznam.cz, info(zavináč)klmstudio.cz
    Cílem kurzů našeho pohybového studia je pomáhat dětem vytvořit si kladný vztah ke sportu a pohybu jako přirozené součásti života. Naší snahou není ranná specializace, ale všestranná příprava a motivace k další sportovní činnosti na jakékoliv úrovni.
    NABÍZÍME:
    A) CVIČENÍ RODIČŮ S DĚTMI (18-36 měsíců) - (18-30/18-36/30-36 měsíců) dopolední - studio MYFIT
    B1) GYMNASTIKA PRO PŘEDŠKOLÁKY (3-4 roky - bez rodičů) dopolední – studio MYFIT
    B2) GYMNASTIKA PRO PŘEDŠKOLÁKY (3-4/5-6 let – bez rodičů) odpolední – ZŠ Husova
    C) GYMNASTIKA PRO ŠKOLÁKY (6-9 let) odpolední – ZŠ Husova
    D) KURZY PRO DĚTI S NADVÁHOU A OBEZITOU (6-15 let) odpolední - ZŠ Křídlovická
    Na kurzech cvičení rodičů s dětmi (18-36 měsíců) je kladen důraz na prohloubení vztahu maminky a dítěte, rozvoj psychomotoriky a procvičování jemné a hrubé motoriky a to vše s pomocí písniček a říkadel. Rodiče zde získávají nové přátele a sdílejí a vyměňují si své zkušenosti s péčí o stejně staré děti. Jednotlivé kurzy jsou rozdělené podle věku dítěte s ohledem na aktuální vývojovou etapu. Maminky tak aktivně tráví čas se svými dětmi a pomáhají jim objevovat a rozvíjet jejich základní pohybové, rozumové a sociální schopnosti. Kurzy cvičení dětí bez rodičů (3-6 let),(6-9 let) jsou zaměřeny na rozvoj obratnosti a základy gymnastiky. Cvičení probíhá formou pohybové hry a výchovy. Metodika kurzů umožňuje dětem všestranně se rozvíjet, zlepšovat si svoji obratnost, koordinaci pohybů a celkovou zdatnost. Náplní kurzů jsou cvičení, při kterých děti postupně trénují základní i složitější prvky gymnastiky, která dětem pomáhají rozvíjet pohybové, rozumové i sociální dovednosti. Vysoce specifická je pak práce se školními dětmi ve věku 6-15 let , které trpí nadváhou , nebo u nichž byla diagnostikována obezita. Tyto děti potřebují specifičtější pohybové aktivity a individuálnější přístup a taktéž osvětu týkající se výživy. Kurzy jsou proto doplněny krátkou edukací – besedou s lektorem, při které si děti nenásilnou a hravou formou postupně osvojují základy zdravého životního stylu tak, aby se pro ně staly přirozenou součástí jejich života. Děti jsou pod kontrolou specialisty, který provede potřebná vyšetření. S dětmi je dále pracováno s ohledem na výsledky těchto vyšetření.

    Odkaz: www.klmstudio.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Mateřské centrum MAJKA

    Hybešova 14, Brno, 602 00, tel.: 608191331. Hrátky s miminky od 3 měsíců. Cvičení doprovázené říkadly a písničkami s využitím gymballů příp. overballů. Není nic krásnějšího než užívat si srandy, pohybu a hry se svým dítětem. Pravda, doma je to také možné, ale my dospělí si mnohdy čas na intenzivní pohybovou hru pro sebe a své děťátko najdeme ve svém nabytém dni jen málokdy. Proto je lepší mít pravidelnou aktivitu mimo vlastní domácnost, která se stane pro dítě očekávanou zábavou a pro nás dospělé prostředkem, jak si pro sebe a aktivní pohybovou hru s děťátkem naplánovat. Důležitou výhodou je i možnost sdílet své dojmy z rodičovství s dalšími rodiči stejně starých dětí.Cena 110,- Kč/1 lekce.

    www.centrum-majka.cz/cviceni-pro-deti-od-7-mesicu/

    Odkaz: www.centrum-majka.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Klub maminek Salesianskeho strediska mladeze v Brne-Zabovreskach

    nabizi cviceni, vytvarne hratky, hudebni klub, anglictinu pro rodice s detmi, volne dopoledni hrani pro nejmensi, pohadkove dopoledne atd. Krouzky se konaji v Salesianskem stredisku mladeze, Foerstrova 2, Brno-Zabovresky, tf. 541 213 110

    Odkaz: brno.sdb.cz/stredisko/aktivity/klub-maminek

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Občanské sdružení Lyžák Junior

    Občanské sdružení Lyžák Junior vzniklo jako pokračovatel lyžařského oddílu SK Královopolská. Nabízí výcvik sjezdového lyžování, snowboardingu a snowkitingu pro děti od 6 let, mládež a dospělé. Součástí výcviku je kondiční cvičení na ZŠ Slovanské nám. (Královo Pole) a na ZŠ Tuháčkova, Komárov, dále výcvikové a nevýcvikové vícedenní a jednodenní zájezdy, zájezd na jarní prázdniny.

    Odkaz: www.lyzak.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • GoKids! Centrum Brno

    GoKids! Centrum, Zábrdovická 2 , Brno,kontakt : Ivana Procházková, tel.723 367 829, brno(zavináč)gokids.cz Nabízíme kvalitní certifikované kurzy a semináře pro rodiče a děti (0-6 let). V centru probíhá i celodenní Montessori školička/jesle pro děti od 1 roku do 4 let. Během celého dne si pak můžete vybrat z kurzů jako Znakování BabySigns, GoKids! English pro děti už od 6ti měsíců do 6ti let, dále se specializujeme na výuku francouzštiny jak pro děti, tak pro dospělé všech pokročilostí. Dále nabízí hudební kroužky pro děti Yamaha, kroužek Poznáváme svět pro děti od 1,5 roku do 3 let s rodičem. Nechybí ani vzdělávací přednášky či semináře na různá témata týkající se převážně výchovy a rodiny.

    Odkaz: www.gokids.cz/brno

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum moudrého hraní PLAYWISELY BRNO

    Nabízíme jedinečný program pro správný a přirozený rozvoj dětského mozku a pohybové obratnosti dětí od 4 měsíců do 3 let. Zábavnou a inovativní formou trénujeme soustředění, pozornost, fyzickou zdatnost, hrubou a jemnou motoriku. Ukázková hodina ZDARMA! Více informací na Tel.: +420 608 959 020 nebo na emailu: dany.hartlova(zavináč)gmail.com.

    Odkaz: www.playwiselybrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • namOMent

    Údolní 16, 602 00 BRNO – střed, kontakt: Lucie Chlubná, tel.: +420 604 506 082, e-mail: namoment@namoment.cz . Nabízí dopolední hernu pro děti, jógu pro těhotné, jógu pro maminky s dětmi v sále, individuální lekce pro 1-3 osoby (cvičení pro děti, cvičení pro těhotné, cvičení pro maminky s dětmi v sále, cvičení po porodu, kompenzační cvičení), konverzační angličtinu v přítomnosti dětí do 3 let. Herna je otevřena každý všední den 9.00 – 12.00. Součástí dětské dopolední herny v PO,ÚT,ČT je Jóga a Pilates pro maminky s dětmi v sále a ve středu konverzační angličtina pro maminky všech pokročilostí . Lekce probíhají také za přítomností dětí do 3 let . Nabízíme i zajímavé akce jako Muzikohrátky,Baby masáže, Terapie něhou apod. Chcete si u nás zarelaxovat při klasické masáži a nemáte nikoho na hlídání dětí? domluvte se 2 kamarádky na masáž a pohlídejte si navzájem děti u nás v herně .

    Odkaz: www.namoment.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 16 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Mateřské centrum Loučka

    Mateřské centrum Loučka, Botanická 16, budova kina Art,Brno. Cvičení rodičů s batolaty od 1,5 roku, cvičíme každý čtvrtek od 9:30. Cena 900 Kč za 10 lekcí nebo 100 Kč za 1 lekci. Přihláška a informace: tel. 777827781, email:petra.louckova@centrum.cz

    Odkaz: www.vytvarnadilnaloucka.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Tenisová škola Brno

    Tenisová škola Brno se zaměřuje na pravidelnou celoroční výuku tenisu dětí i dospělých všech výkonostních skupin. Výuka probíhá na kurtech Moravské Slávie, v zimním období ve vlastní vyhřívané hale postavené na kurtech Moravské Slávie. Výuka dětí od 4 let probíhá ve skupinkách 2 až 4 dětí. Děti ve věku 4-7 roků začínají s minitenisem (zmenšený kurt a měkčí tenisové míče) , děti od 8 let postupně přecházejí na velký kurt. Výuka do budoucna dává možnost závodního hraní. Tenisová škola Brno bude nabízet pro léto 2016 příměstské tábory s tenisem.

    Odkaz: www.garysport.cz/tenisova-skola/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • MAJDA AGENCY – POHYBOVÉ STUDIO

    Gorkého 8, Brno. e-mail: sarka(zavináč)majda–agency.cz , tel. : 543 240 222, 543 247 345. Pohybové studio s více než 15-ti letou tradicí nabízí příjemné prostory 3 cvičebních sálů v blízkosti centra města s bohatou nabídkou pro pro maminky i táty s dětmi. V letních měsících je k dispozici zahradní atrium pro venkovní pohybové aktivity , pro maminky ( táty) s dětmi je připraveno bezplatné parkování v prostorách pohybového studia ! Nabídka aktivit pro rodiče s dětmi : 1) kurzy gravidjógy pro nastávající maminky , 2) dopolední cvičení power yogy a pilates pro mámy + mimi ( cvičení probíhá společně s dětmi v sále) , 3) dopolední kurzy power yogy pro maminky ( táty) se zajištěným hlídáním dětí chůvičkou , které probíhá ve vedlejší dětské herně, 4) kurzy dětské jógy – společné pro maminky a děti již od 1 roku , Happy jóga pro děti již od 3 let , DANCE + JÓGA SMILE pro děti od 6 let , 5) souběžně probíhající odpolední kurzy dětské jógy a kurzy Power yogy pro mámy (táty) – rodiče mohou čas čekání na dítě strávit cvičením ! , 6) příměstské tábory v Brně s jógou , pohybovými aktivitami, tenisem , taneční průpravou i angličtinou pro děti ve věku 5 – 12 let , 7) víkendové i týdenní pobytové cvičební programy pro maminky ( táty) + speciální samostatný program pro děti - Jeseníky, Vysočina . !!! Těšíme se na všechny malé i velké !!!

    Odkaz: www.majda-agency.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • LUŽÁNKY - středisko volného času, pracoviště LATA

    LUŽÁNKY - středisko volného času, pracoviště LATA - Plovdivská 8, Brno - Žabovřesky ,tel: 602 751 385 - Bc. Ivana Fraňková.
    Kurzy cvičení, masáží a výživových doporučení pro rodiče s dětmi od 6 týdnů do 6 měsíců
    Kurzy masáží, cvičení a výživy pro děti od 6 týdnů do 6 měsíců provedou rodiče počátky rodičovství. Nabízíme a s rodiči si vzájemně vyměňujeme praktické zkušenosti, nové informace a snažíme se také oživit některé zapomenuté tradiční techniky péče o nejmenší děti.
    Termíny kurzů:
    pondělí nebo pátek: 10 – 12 hod. pracoviště SVČ Lužánky LATA, Plovdivská 8, Žabovřesky
    cena: 1500,- Kč, platí se po absolvování 1. lekce
    s sebou: podložku typu Fixies pro miminko, zámek na kočárek, přezůvky a pohodlné oblečení pro maminku (sedíme a cvičíme na zemi na karimatkách, tak aby nic netáhlo a neškrtilo)
    Program kurzu:
    1.lekce: nošení a chování miminek, nošení dětí v šátku, cvičení s miminky, používání hraček, velkých balónů a pomůcek ke cvičení
    2.lekce: cvičení pro miminko a psychomotorický vývoj dítěte do 6 měsíců
    3. lekce: cvičení pro maminky s miminkem v rukou, na břiše, na holeních, procvičení částí těla „postižených“ těhotenstvím a porodem
    4. lekce: masáže miminek
    5. lekce: relaxace při hudbě s miminkem i bez miminka
    6. lekce: cvičení na velkém a měkkém míči
    7. lekce: výživa dítěte po ukončeném 6. měsíci (proč do ukončeného 6. měsíce, pouze kojit, rizika umělé výživy a předčasně podávaného nemléčného příkrmu, výživa maminky při kojení, pověry o kojení nemléčné příkrmy, potraviny, které obvykle nepůsobí alergické potíže, vhodné nápoje)
    8. lekce: výživa dítěte po přechodu na nemléčný příkrm a do 1 roku (potraviny do 1. roku, nevhodné, další vhodné potraviny a postupy, kdy přecházet na „běžnou“ stravu rodiny…)
    KONTAKT: PaedDr. Lucie Nečasová, necasova@luzanky.cz, mob. 604 33 11 63

    Odkaz: lata.luzanky.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Psychomotorické cvičení s prvky jógy vhodné pro předškolní děti s neklidem, malou schopností soustředit se a pro jejich rodiče

    Občanské sdružení OKKO pořádá v prostorách Poradenského centra, Sládkova 45 cvičení s prvky jógy pro předškolní děti od 4 do 7 let a jejich rodiče. Cvičení je zvláště vhodné pro děti, které se potýkají s neklidem, malou schopností soustředit se,úzkostí, psychosomatickým obtížemi a pro děti se sníženou obratností. Další informace a přihlášky na ruzicka@okkoos.cz nebo 777 645 919

    Odkaz: www.okkoos.cz/OKKO_joga_pro_deti_letak_web.pdf

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Rodinné centrum MaTáTa

    Horácké nám. 12, Brno-Řečkovice Nabízíme pravidelný dopolední program v krásné prostorné herně, cvičení pro děti již od 3 měsíců, orientální tance pro maminky, předporodní kurzy, cvičení pro těhotné a maminky po porodu, vzdělávací semináře pro rodiče, odpolední kroužky pro děti. Prázdninový provoz! Podrobnější informace získáte na webových stránkách nebo na tel: 605 243 249

    Odkaz: www.matata.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětský klub Medlánci

    Hudcova 239/7, 621 00 Brno, číslo: 607 185 537, medlanci(zavináč)gmail.com, http://www.medlanci.cz/ Občanské sdružení Dětský klub „ Medlánci“ slouží jako centrum, kde si mohou děti a rodiče na rodičovské dovolené najít nové přátele, smysluplně trávit volný čas a v neposlední řadě se vzdělávat, vyměňovat si cenné zkušenosti, ale také zapojit se do společenského života a vyhnout se tak problémům, které rodiče na rodičovské dovolené občas provázejí – pocity odcizení, izolace. Programová náplň: 1)Klubík Rosnička – pobyt dětí bez rodičů (každý všední den od 8:30 – 12:30) 2)Klubíky pro děti s rodiči – cílem je, aby se rodiče a děti měli možnost blíže seznámit, pohrát si, zacvičit a získat tak sociální vazby přímo v místě svého bydliště. 3)Kroužky a další volnočasové aktivity pro děti a dospělé – např. výtvarné dílny, zpívánky, ozdravné pobyty, závody, mikulášské besídky apod.

    Odkaz: www.medlanci.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Cvičeníčko - veselé cvičení pro děti v Brně

    tématicky zaměřené hodiny intenzivního pohybu s důrazem na rozvoj obratnosti a základy gymnastiky na různých místech v Brně. Děti si vytvářejí kladný vztah k pohybovým aktivitám a připravují se tak k přechodu do sportovních oddílů různých sportů od rekreační až k výkonnostní či vrcholové úrovni. Cvičíme v tělocvičnách vybavených speciálním motivačním nářadím a náčiním pro malé děti. Tel.: 604 252 137

    Odkaz: cvicenicko.gymnet.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Oddíl sportovní gymnastiky Sokola Brno I

    cvičení rodičů s dětmi od 1,5 roku do 4 let, koná se na Kounicově 20/22 a kontakt: Veronika Blašková 605710972.

    Odkaz: gymnastika.sokolbrno1.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Tenisový klub Zetor Židenice

    tenisová školička pro děti již od tří let

    Odkaz: zltc.cz/tenisova-skola/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Jarmila Kovaříková - porodní asistentka

    koná se v klubovně YMCy, Kounicova 3, Brno, tf. 608 767 639,e-mail:info@jarmila.com

    Odkaz: http://www.jarmila.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3.2/5) - hodnoceno 5 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum Devítka Brno

    nabízí kompletní předporodní přípravu, cvičení pro těhotné, laktační poradenství, přípravu partnera k porodu, návštěvu duly, poradnu v šestinedělí, cvičení po porodu, cvičení na posílení pánevního dna, baby masáže, cvičení pro miminka, cvičení pro děti do 4 let, hudební, výtvarné a pohybové zaměření a tzv. Kočárkování - hit v Brně - cvičení venku, miminko máte s sebou v kočárku.Kontakt: Údolní 5, Brno, telefon: 776 141 060,

    Odkaz: www.devitkabrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum naděje a pomoci (CENAP)

    Vodní ul.13, Brno-střed, tel.: 543 254 891, 543 331 470-2 . Žížalky – motivační cvičení maminek s dětmi od 7 do 12 měsíců zaměřené na podporu vztahu mezi matkou a dítětem podporujeme psychomotorický rozvoj dětí zábavnou formou. Včelky - cvičení pro rodiče s dětmi od 14 měsíců zaměřené na upevnění vzájemného pouta mezi rodičem a dítětem, rozvoj jemné i hrubé motoriky a koordinace pohybů dítěte.

    Odkaz: www.cenap.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4.33/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Klub Pastelka o.s.

    nám. Karla IV. 4, Brno-Líšeň, klub navíc nabízí cvičení pro těhotné, cvičení pro ženy po porodu, cvičení s kojenci a batolaty, kroužky pro maminky a miminka, předškoláky i školáky, večerní cvičení pro dospělé

    Odkaz: www.pastelka.net

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum volného času Botanka

    Botanická 13, Brno, \"Míček Eda\" -setkávání maminek i tatínků s dětmi od 8 měsíců do 6 let s programem (zpívání tvoření,cvičení , tancování), kontakt: tel.: 541 238 664, 606 705 321

    Odkaz: www.botanka.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Agentura Větrník

    Cvičení rodičů s kojenci - cvičí se 1 x týdně 90 minut na Nerudové 7 (6.patro), Brno,

    Odkaz: www.agenturavetrnik.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (2.4/5) - hodnoceno 5 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Sokol Židenice

    Cvičení rodičů s dětmi , Gajdošova 18/22, Brno, kontakt: 548 538 271

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • TJ Slovan Černá Pole

    organizuje cvičení pro rodiče s dětmi cca od 1,5 roku na ZŠ Zemědělská 29 v Brně-Černých Polích, ve středu od 17 do 18 h, 300 Kč na pololetí + 150 Kč členský příspěvek za rok 2008, mobil 603 553 997

    Odkaz: www.tjslovancp.iol.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětské a mateřské centrum Duhový ráj, Brno - Lesná

    na ulici Okružní 1: K dispozici je herna s možností občerstvení se zázemím, herna je otevřena Po-Ne 10- 17 hod. Pro miminka a batolata s maminkami, děti i dospělé se pořádají různé kroužky a přednášky: předporodní kurzy, cvičení pro těhotné, gravidjóga, cvičení pro ženy po porodu, cvičení s miminky, výtvarné hrátky pro děti ve věku 2-3 roky, zpívánky a hrátky pro děti ve věku 3-4 roky, keramika pro děti, angličtina pro děti, italština pro děti, pohádky pro děti ve věku 3-6 let hravou formou prostřednictvím loutkového divadla, italština a francouzština pro dospělé.
    www.facebook.com/duhovyraj

    Odkaz: www.duhovyraj.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (2.67/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Lipka (dům ekologické výchovy)

    toto zařízení věnující se ekologické výchově již nabízí také kroužky pro nejmenší: cvičení maminek s dětmi, přírodovědně-tvořivé kroužky pro děti ve věku 2-5 let, hrátky pro rodiče s dětmi ve věku 1-4 roky, vodní hrátky pro rodiče s dětmi, sídlí na ul. Lipová 20 v centru Brna (tel. 543 211 264), další pracoviště má v Jundrově na ul. Rozmarýnová 6 (tel.541 220 208, 731 116 972), pak ještě v obci Krásensko, č. p. 76 (tel. 517 385 429)

    Odkaz: www.lipka.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum volného času Mateřídouška, Brno-Řečkovice

    Gromešova 1, Brno-Řečkovice. Kontakty: Ing. Karla Psotová, ◦tel.: 732 325 457, Mgr. Daniela Pospíšilová, tel.: 739 283 230. Klub Rákosníček pro děti ve věku od 2 do 5 let s programem v dopoledních i odpoledních hodinách. Dále nabízí kroužky pro rodiče s dětmi - jednoduché pohybové hry, písničky , říkadla, cvičení na nářadí, keramika.

    Odkaz: www.ddmhelceletova.cz/materidouska/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (2/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • TJ Sokol Juliánov

    Cvičení rodičů s dětmi od 1,5 roku na Slatinské 43, Brno. Kontakt: tf. 739654839

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum volného času Lužánky

    pro děti od 18 měsíců, cvičení, písničky, říkadla

    Odkaz: www.luzanky.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum volného času Lesná

    pro děti od 2 do 5 let

    Odkaz: http://lesna.luzanky.cz/onas/aktualne/index.php

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětský klub Fontána

    Nabízí plavání pro děti od několika měsíců do předškolního věku v Domově mládeže JUVENTUS, Stamicova 11, Brno-Kohoutovice, dále plavání Elevator Shoes děti od 6 týdnů do 6 měsíců v domácnosti, cvičení pro rodiče s dětmi a Klub minilištička (hlídání dětí od 18 měsíců do 4 let jedenkrát týdně na 3 hodiny se cvičením).Hidden Heel Shoes

    Odkaz: www.dk-fontana.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (2.88/5) - hodnoceno 8 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Mamicentrum - centrum porodních asistentek

    Předporodní kurzy, Předporodní kurzy pro ženy, které už rodily, Cvičení v těhotenství, Těhotenská poradna, Masáže těhotných, Doprovod k porodu - první část porodu doma, Komplexní péče porodní asistentky v těhotenství, při porodu a po porodu, laktační poradkyně, kontaktní osoba: Ladislava Ryšavá, tel.: 731 78 26 78, rysava@mamicentrum.cz , Brno, Bakalovo nábřeží 1,

    Odkaz: www.mamicentrum.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Klub Orlíček

    Mendlovo nám. 2a (budova Orlovny), Brno- organizují cvičení pro děti od 6 měsíců, dále pro děti ve věku 1 - 1,5 roku, 1,5 - 3 roky , 3-5 let, pro děti s poruchami sluchu, kontakt: tel: 604 806 928

    Odkaz: www.orlicek.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum pro rodinu a sociální péči

    Josefská 1, Brno-střed,kontakt:542 217 464 nebo e-mail e-mail:dana.chaloupkova@centrum.cz

    Odkaz: www.crsp.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Mateřské centrum Sedmikráska Brno o.s.

    nabízí hlídání dětí, volnou hernu pro rodiče a děti (možnost dát si kávu, popovídat si s ostatními maminkami, podívat se na internet), angličtinu pro rodiče s hlídáním dětí, hudebně-pohybové kroužky pro rodiče s dětmi, angličtina pro děti, cvičení rodičů s dětmi, Křesťanský Klub maminek Rybička, ve Fitku na Oblé 51c je indoor cycling a kondiční cvičení s možnosti hlídání děti v MC Sedmikráska, Místo konání: Oblá 51, Brno-Nový Lískovec, kontakt: Šárka Trkanová, tf. 774 149 339

    Odkaz: www.mcsedmikraskabrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Aerobic Centrum Brno

    pro věkové skupiny dětí od 6 měsíců, od 1 roku , 1,5 -2 roky na adrese Merhautova 224, Brno , kontakt : Hana Elevator Dress Shoes

    Toufarová, tel. 602 934 997, organizují také cvičení pro děti od 3 let Čiperka na ZŠ Jugoslávská, platí stejné kontakty jako pro mladší děti

    Elevator Shoes

    Odkaz: http://www.acbrno.cz/fitcentrum/rodice.html

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Lyžařská škola SKI CLUB BRNO

    Nabízí výuku lyžování pro děti od 6 let, kurzy pro dospělé, celodenní zájezdy na hory, kurz o jarních prázdninách, tréninky v tělocvičně. Kontakt: tel. 731 251 766.

    Odkaz: www.skiclubbrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum volného času Bystrouška

    nabízí cvičení, písničky, říkanky a tanečky pro rodiče s dětmi ve věku 2-4 roky, místo konání: Fleischnerova 1a, Brno – Bystrc, kontakt: tf. 546 215 652

    Odkaz: http://ddmhelceletova.cz/bystrouska/index.html

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Salesiánské středisko mládeže v Brně-Líšni

    nabízí cvičení rodičů s malými dětmi, cvičení matek (powerjóga,bodystyling) s hlídáním dětí. Kontakt: Salesiánské středisko mládeže, Kotlanova 13, Brno-Líšeň, tf. 544232641

    Odkaz: lisen.sdb.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Ženský vzdělávací spolek Vesna

    nabízí pohybově zaměřené kroužky pro maminky s dětmi ve věku 1-2 roky, 2-3 roky, hlídání dětí, kontakt: Údolní 10, Brno, tel. 541 321 296

    Odkaz: www.vesnaspolek.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětský sportovní klub

    pro děti ročníků 2003-2005 je věnován základům atletiky, gymnastiky, lyžování, míčových a pohybových her. Během roku děti absolvují základní motorické testy a na základě celoroční činnosti doporučíme vhodný sport. Sportovní klub probíhá v tělocvičně VUT FE Údolní 53, vždy v pondělí 16-17 hodin ročník 04/05 a od 17-18 hodin ročník 03, středa 16-17 hodin ročník 04/05. V BCVČ Lesná Milénova 13 ve středu od 16-17 hodin ročník 03/05. Informace: M. Bogdálková, tel.: 603 545 745

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Porodní asistentka Jarmila Kovaříková

    Cvičení pro děti od 6 měsíců do 2 let, rozděleno do skupinek podle věku.

    Odkaz: www.jarmila.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum volného času Jabloňka

    Medvídek- klub dětí a maminek pro děti od 2 let při Centru volného času Jabloňka, Kroftova 64, Brno-Žabovřesky, tel. 549 216 248, hraní , povídání, tvoření, cvičení

    Odkaz: www.ddmhelceletova.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dům dětí a mládeže Kominíček

    nabízí cvičení, písničky, říkanky a tanečky pro děti ve věku od 2 let (raději se informujte na aktuální nabídku kroužků - mohou brát i mladší děti atd.), místo konání: Vavřinecká 3, Brno – Komín, kontakt: tf. 541 223 639

    Odkaz: http://ddmhelceletova.cz/kominicek/index.html

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dům dětí a mládeže Řečkovice

    nabízí aktivity pro rodiče s dětmi od 8 měsíců , dále kurz pro maminky s kojenci 2-6 měsíců , místo konání: ZŠ Horácké náměstí 13, Brno – Řečkovice, kontakt: Eliška Fleková, tf. 732 262 216

    Odkaz: www.dumdeti.vesele.info/oddeleni-jazyku-a-sportu

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Středisko volného času Linka

    Kosmonautů 4, Brno- Starý Lískovec, tel.: 547 223 074

    Odkaz: linka.luzanky.cz/onas/aktualne/index.php

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Středisko volného času Lyska

    Oblá 51 c,Brno-Kamenný vrch, Tel: 547 351 031,739 210 905,

    Odkaz: lyska.luzanky.cz/onas/aktualne/index.php

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Mateřské centrum Lískáček, Brno-Starý Lískovec

    funguje od prosince v klubovně na faře u kostela sv. Jana Nepomuckého, ul. Elišky Přemyslovny 27, Brno - Starý Lískovec. Každé úterý v době od 9,30 do 11,00 hodin je připraven program pro rodiče a herna/pohádka/cvičení/říkanky pro děti, v době od 15,00 do 16,30 hod. je na programu herna, cvičení a říkanky pro děti, od května funguje zahrada s krytým pískovištěm, klouzačkou a houpačkami. Navíc od srpna začnou dvouměsíční kurzy předporodní přípravy, plánují také nabízet kurzy kojeneckých masáží.

    Odkaz: www.mcliskacek.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
OBR
ALMARA
Copyright © 2009 www.namaterskevbrne.cz | Všechna práva vyhrazena