Internetový portál Na mateřské v Brně
Připravujete se na mateřskou dovolenou nebo už jste na mateřské
a hledáte dětské koutky, obchody, bazary, školky, hlídání dětí atd?
Spoustu odkazů na toto téma najdete právě zde.

Pro rodiče > Kurzy o výživě a výchově

Městské části:

Odkazy v kategorii Kurzy o výživě a výchově

  • Kurz první lžička

    Kurz První lžička je o výživě dětí, od prvních příkrmů až po pevnou stravu – přehledně a srozumitelně. Netápejte v začátcích stravování vašeho děťátka a přijďtese nechat inspirovat. 29.1. 2019 v 9:30 až 11:30. Centrum pro rodinu a sociální péči, Biskupská 7, Brno. Cena: 400kč.

    Odkaz: www.crsp.cz/poradame/kurzy-a-vzdelavani/kurz-prvni-lzicka/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Otevřená rodičovská skupina pro rodiče hyperaktivních a neklidných dětí

    Středa 16:00-18:30 v níže uvedených termínech. Otevřená rodičovská skupina pro rodiče hyperaktivních a neklidných dětí je otevřené setkání rodičů, kde mohou na konkrétní téma sdílet své zkušenosti, dozvědět se nové informace a načerpat inspiraci od sebe navzájem i přítomného odborníka, který setkání vede. Témata setkání jsou vždy z oblasti ADHD a neklidu v různých souvislostech. Skupina poskytuje podpůrné a bezpečné prostředí pro sdílení rozličných výchovných situací. Setkání vede Mgr. Tatiana Jopková. Kapacita každého setkání je 10 rodičů, je nutné se předem přihlásit. NENÍ NUTNÉ ABSOLVOVAT VŠECHNA SETKÁNÍ.
    27. 2. 2019 Jak se domluvit s neklidným dítětem?
    20. 3. 2019 Potřeby neklidných dětí v různých vývojových obdobích
    17. 4. 2019 Přidružené potíže u ADHD a jak na ně?
    22. 5. 2019 Jak poskytovat dítěti zpětnou vazbu k jeho chování?
    12. 6. 2019 Praktické pomůcky pro péči o neklidné dítě
    Cena 240 Kč.

    Odkaz: www.neklidne-deti.cz.uvirt73.active24.cz/otevrena-rodicovska-skupina/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Laskavé rodičovství

    Laskavé rodičovství je jedinečný online projekt u nás. Jestli chcete vědět jak s dětmi komunikovat, pracovat na zkvalitnění vztahu, hledáte cesty jak mít doma pohodu a vychovat zodpovědné děti, tak se podívejte na 3 videa ZDARMA. Laskavé rodičovství je o tom, jak budovat a zkvalitňovat vztah mezi dětmi a dospělými (především rodiči), jak s dětmi efektivně komunikovat, jak důsledně stanovovat hranice. Laskavé rodičovství nabízí vzdělávací videa a články, jejichž cílem je podpořit rodičovské kompetence. Dále Laskavé rodičovství přináší 10 týdenní Trénink rodičovských dovdností, který vychází z Filiální terapie, což je světově uznávaný, praxí i výzkumy ověřený koncept. Program je určen rodičům, lidem pracujícími s dětmi, ale i všem ostatním, protože mnohé komunikační techniky a dovednosti pro zkvalitnění vztahů lze využít v každodenním kontaktu s lidmi. Z praxe i osobní zkušenosti vím, jak je pro nás dospělé obtížné vhodně řešit konflikty s dětmi, určovat jasné hranice, komunikovat o potřebách a prožitcích dětí. Cílem tréninku je, aby se především rodiče naučili zvládat každodenní situace s dětmi a využívali metody, které dětem dávají lásku a nevyvolávají strach či dokonce působí traumata.

    Odkaz: www.laskaverodicovstvi.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
OBR
ALMARA
Copyright © 2009 www.namaterskevbrne.cz | Všechna práva vyhrazena