Internetový portál Na mateřské v Brně
Připravujete se na mateřskou dovolenou nebo už jste na mateřské
a hledáte dětské koutky, obchody, bazary, školky, hlídání dětí atd?
Spoustu odkazů na toto téma najdete právě zde.

Kroužky pro kojence, batolata, děti a dospívající > Kurzy vaření pro děti a dospívající

Městské části:

Odkazy v kategorii Kurzy vaření pro děti a dospívající

  • Kulinářské workshopy pro děti od 3 let bez rodičů

    Třída Generála Píky 11, Brno, Černá Pole. Naše kulinaření je rozděleno do několika lekcí, dítě se může účastnit jednotlivých lekcí nebo celého kurzu. Celý kurz obsahuje 7 lekcí, poslední lekce je workshop s výletem. Lekce jsou zaměřeny tématicky na roční období, dále na jednotlivé významné události roku a letos nově se soustředíme na ochranu těla podle jednotlivých měsíců. Můžete si zakoupit buď jednotlivé lekce nebo využít výhodnějších cen a uhradit si kurz na celý rok. Cena celoročního kurzu 7 lekcí – 3490,- Kč (s lekcí s výletem) . SLEVA - Zvýhodněná cena celého kurzu s výletem při úhradě v hotovosti do 2.10 - 3240,-. Cena jedné lekce – 490,- . Cena lekce s výletem – 550,- . Pro více informací čtěte dál, pro rezervaci nás kontaktujte na telefonním čísle 601 308 738 nebo pište na info(zavináč)ciperove.com, www.ciperove.com

    Odkaz: www.ciperove.com/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Kuchařské studio Vaření hravě

    Myslbekova 29, Brno – Židenice, tel. 725 994 664. Škola Vaření hravě v Židenicích je kulinářským rájem pro děti i dospělé. Naší specializací jsou nejen kurzy pro dospělé ale také pro děti, protože víme, že vaření s dětmi je moc užitečná zábava, která v sobě ukrývá mnoho pozitiv v duchu známého „Co se v mládí naučíš, jako když najdeš.“ Pod odborným vedením šéfkuchaře Michala Daňka se v průběhu 14 týdnů děti naučí úplným základům v kuchyni – od poznání a přípravy ingrediencí a jejích kombinací v receptech, po servírování jídla a úklid kuchyně. Děti tak zcela přirozeně a jednoduše pochopí, co vše vaření obnáší. Na pravidelných kurzech Vaření hravě si každý týden o jídle povídáme, hrajeme se s chutěmi a ingrediencemi, až si nakonec děti vlastnoručně uvaří nejen chutnou večeři, ale také zdravější stravovací návyky a nová přátelství. Rodiče pozor – Vaření hravě je pro dospělé! Zorganizujeme Vám skvělou narozeninovou oslavu, teambuilding, nebo firemní kurzy. Přehled kurzů a přihlášky naleznete na webových stránkách.

    Odkaz: www.varenihrave.cz/kurzy

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Studio Divoká vařečka Brno

    Pekárenská 6 , Brno. Nabízí školku vaření pro děti od 5 do 10 let, školu vaření pro mládež od 11 do 16 let. Témata pro školku vaření : Např. pečení cukrovinek, špenátové ravioly, domácí hamburger atd. A co se lze naučit ve škole vaření pro mládež ? Např. poctivý kuřecí vývar, krémovou zeleninovou polévku, domácí těstoviny s boloňskou omáčkou, tvarohový krém s čokoládou. Dále nabízí kurzy pro dospělé: Dopolední předváděcí kurzy vaření, kurzy vaření zaměřené na konkrétní téma, netradiční kurzy vaření, službu kuchař do domu, teambuilding, atd.

    Odkaz: www.divoka-varecka.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Kurz potahování a zdobení dortů fondánem, kurz výroby figurek a květin

    Přijďte strávit 4 příjemné hodiny tvořením z fondánu, naučíte se obarvit fondán, vypracovat ho, potáhnout jím celý dort, nazdobit různými technikami. pobavíte se a odpočinete si od starostí běžného dne. jako bonus si domů odnesete nazdobený dort. Pokud máte zájem, napište na: iveta.zlomek(zavináč)gmail.com a dozvíte se více o termínech.

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Kroužek Vařím, vaříš, vaříme v Go Kids Centru

    GoKids! Centrum, Zábrdovická 2 , Brno,kontakt : Ivana Procházková, tel.723 367 829, brno(zavináč)gokids.cz .Užijte si s námi dvě pro děti nezapomenutelná dopoledne v kuchyni! :) Vemte s sebou i tatínka, ať vidí, co vaše dítě už dokáže nebo vyšlete jenom jeho a v klidu si uvařte doma oběd! Malí kuchtíci se rozhodně nudit nebudou! Na plánu dne mají spoustu práce :) Připravujeme si jídlo: krájíme, loupeme, strouháme, hnětáme, mícháme, napichujeme, drtíme, meleme, škrabeme, mažeme a papáme. Učíme se správně stolovat, připravit a nazdobit stůl, uděláme si slavnostní hostinu, piknik. Ochutnáme různé druhy pití a zjistíme co se jak a z čeho vyrábí. Zjistíme co je a co není dobré pro naše tělíčko a budeme poznávat koření světa (podle čichu a chuti). hodné pro děti 1,5 – 4 roky. Budete překvapení, co už vaše dítě v kuchyni zvládne samo! sobota a neděle v čase 9:30 – 11:30 cena: 500 Kč (veškeré pokrmy a potřebné materiály k vaření v ceně)

    Odkaz: www.gokids.cz/brno

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
OBR
ALMARA
Copyright © 2009 www.namaterskevbrne.cz | Všechna práva vyhrazena