Internetový portál Na mateřské v Brně
Připravujete se na mateřskou dovolenou nebo už jste na mateřské
a hledáte dětské koutky, obchody, bazary, školky, hlídání dětí atd?
Spoustu odkazů na toto téma najdete právě zde.

Kroužky pro kojence, batolata, děti a dospívající > Masáže miminek a aromaterapie

Městské části:

Odkazy v kategorii Masáže miminek a aromaterapie

  • Dětský plavecký klub Plaváčci

    Baby masáže - Chcete umět masírovat své děťátko a nevíte jak na to? Zajímá vás aromaterapie a rádi byste se dozvěděli, jaké jsou nejvhodnější olejíčky pro zdraví a pohodu vašich dětí? Udělejte si chvilku čas pro sebe a své děťátko a přijďte se naučit baby masáž. Kurz baby masáží bude probíhat tři po sobě jdoucí pátky 4.11.,11.11. a 18.11. vždy od 15.00 do 16.30 hod. kurz probíhá na tř. Generála Píky 11. . Pro více informací čtěte dál, pro rezervaci nás kontaktujte na telefonních číslech:604 344 219, 733 195 054 a nebo na e-mailu: info(zavináč)plavacci.com,

    Odkaz: www.plavacci.com

    hodnoceni webuhodnoceni webu (2/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Poradenství a fyzioterapie pro ženy a děti

    V příjemném a klidném prostředí v centru města nabízím individuální fyzioterapii a poradenství v oblasti volby pohybu pro děti a ženy (též pro těhotné a ženy po porodu). Věnuji se cvičení pánevního dna (relaxace/posílení), po zjištění příčiny navrhuji řešení potíží s bolestmi zad a pohybového aparátu v těhotenství, po porodu (včetně rozestupu břišních svalů) i mimo tato období. Kromě toho se specializuji na řešení neplodnosti páru neinvazivními metodami (nejen metodou Ludmily Mojžíšové). Pro děti nabízím návrh cvičení při vadném držení těla či plochých nohou, při sportovní zátěži navrhuji kompenzační cvičení na míru a učím rodiče jak masírovat své miminko již od narození (individuální či skupinovou formou). Těším se Vás! Kontakt: Mgr. Pavla Zachová, telefon: 774 502 466, web: www.fyziofemina.cz, www.fyziojunior.cz

    Odkaz: www.fyziofemina.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • namOMent

    Údolní 16, 602 00 BRNO – střed, kontakt: Lucie Chlubná, tel.: +420 604 506 082, e-mail: namoment@namoment.cz . Nabízí dopolední hernu pro děti, jógu pro těhotné, jógu pro maminky s dětmi v sále, individuální lekce pro 1-3 osoby (cvičení pro děti, cvičení pro těhotné, cvičení pro maminky s dětmi v sále, cvičení po porodu, kompenzační cvičení), konverzační angličtinu v přítomnosti dětí do 3 let. Herna je otevřena každý všední den 9.00 – 12.00. Součástí dětské dopolední herny v PO,ÚT,ČT je Jóga a Pilates pro maminky s dětmi v sále a ve středu konverzační angličtina pro maminky všech pokročilostí . Lekce probíhají také za přítomností dětí do 3 let . Nabízíme i zajímavé akce jako Muzikohrátky,Baby masáže, Terapie něhou apod. Chcete si u nás zarelaxovat při klasické masáži a nemáte nikoho na hlídání dětí? domluvte se 2 kamarádky na masáž a pohlídejte si navzájem děti u nás v herně .

    Odkaz: www.namoment.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 16 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Viktorie Sieczková

    Viktorie Sieczková nabízí individuální i skupinovou přípravu k porodu, doprovod u porodu, cvičení v těhotenství, plavání pro těhotné, cvičení po porodu, cvičení kojenců i batolat, masáže těhotných, kurzy baby masáží, cvičení SM systému (i v těhotenství a po porodu), cvičení a terapii dle Mojžíšové, míčkování, dále pomoc při kojení a v období šestinedělí. tel. 774300773.

    Odkaz: viktoriesieczkova.cz/kurzy/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4.5/5) - hodnoceno 14 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Mateřské centrum Loučka

    Mateřské centrum Loučka, Botanická 16, budova kina Art, 1. patro, 602 00 Brno. Pondělí 15:30-16:30 pro děti od 6 týdnů, lektor: Kateřina Medlíková - certifikovaný lektor Baby masáží, pohybových a hudebních aktivit a plavání pro děti.

    Odkaz: www.vytvarnadilnaloucka.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • LUŽÁNKY - středisko volného času, pracoviště LATA

    LUŽÁNKY - středisko volného času, pracoviště LATA - Plovdivská 8, Brno - Žabovřesky ,tel: 602 751 385 - Bc. Ivana Fraňková.
    Kurzy cvičení, masáží a výživových doporučení pro rodiče s dětmi od 6 týdnů do 6 měsíců
    Kurzy masáží, cvičení a výživy pro děti od 6 týdnů do 6 měsíců provedou rodiče počátky rodičovství. Nabízíme a s rodiči si vzájemně vyměňujeme praktické zkušenosti, nové informace a snažíme se také oživit některé zapomenuté tradiční techniky péče o nejmenší děti.
    Termíny kurzů:
    pondělí nebo pátek: 10 – 12 hod. pracoviště SVČ Lužánky LATA, Plovdivská 8, Žabovřesky
    cena: 1500,- Kč, platí se po absolvování 1. lekce
    s sebou: podložku typu Fixies pro miminko, zámek na kočárek, přezůvky a pohodlné oblečení pro maminku (sedíme a cvičíme na zemi na karimatkách, tak aby nic netáhlo a neškrtilo)
    Program kurzu:
    1.lekce: nošení a chování miminek, nošení dětí v šátku, cvičení s miminky, používání hraček, velkých balónů a pomůcek ke cvičení
    2.lekce: cvičení pro miminko a psychomotorický vývoj dítěte do 6 měsíců
    3. lekce: cvičení pro maminky s miminkem v rukou, na břiše, na holeních, procvičení částí těla „postižených“ těhotenstvím a porodem
    4. lekce: masáže miminek
    5. lekce: relaxace při hudbě s miminkem i bez miminka
    6. lekce: cvičení na velkém a měkkém míči
    7. lekce: výživa dítěte po ukončeném 6. měsíci (proč do ukončeného 6. měsíce, pouze kojit, rizika umělé výživy a předčasně podávaného nemléčného příkrmu, výživa maminky při kojení, pověry o kojení nemléčné příkrmy, potraviny, které obvykle nepůsobí alergické potíže, vhodné nápoje)
    8. lekce: výživa dítěte po přechodu na nemléčný příkrm a do 1 roku (potraviny do 1. roku, nevhodné, další vhodné potraviny a postupy, kdy přecházet na „běžnou“ stravu rodiny…)
    KONTAKT: PaedDr. Lucie Nečasová, necasova@luzanky.cz, mob. 604 33 11 63

    Odkaz: lata.luzanky.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
OBR
ALMARA
Copyright © 2009 www.namaterskevbrne.cz | Všechna práva vyhrazena