Internetový portál Na mateřské v Brně
Připravujete se na mateřskou dovolenou nebo už jste na mateřské
a hledáte dětské koutky, obchody, bazary, školky, hlídání dětí atd?
Spoustu odkazů na toto téma najdete právě zde.

Pro rodiče > Cvičení s hlídáním

Městské části:

Odkazy v kategorii Cvičení s hlídáním

  • AQUAEROBIC PRO MAMINKY S HLÍDÁNÍM, KAŽDÉ ÚTERÝ V PLAVÁČCÍCH

    Kurz cvičení ve vodě pro maminky s hlídáním probíhá každé úterý od 8.45 do 9.30 hod. Hlídání je v ceně lekce. Přidejte se k nám! Jedná se o kondiční cvičení ve vodě o příjemné teplotě 30°C. Kurz má 10 lekcí, cena kurzu je 1100,-. Možno zakoupit si i jednotlivou lekci za 150,- Kč. Cvičení bude probíhat na tř. Generála Píky, kde je hloubka bazénu 120 cm. Již nyní se můžete hlásit na info(zavináč)plavacci.com.

    Odkaz: www.plavacci.com

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Plaváčci s.r.o.

    Více podrobností a přihlášku získáte u Plaváčků: 604 344 219 nebo 728531755 (cvičitelka), info(zavináč)plavacci.com. Cvičení pro maminky probíhá v sále, kde je zároveň uspořádán koutek s hračkami pro děti. Během cvičení mají tedy maminky své děti u sebe. Nabízí se i možnost hlídání v dětském koutku za poplatek. Cvičíme v sále AC Fitness, Merhautova 224, Brno – Černá pole . Každou středu v 9h v sále AC Fitness na ulici Merhautova. Samotný obsah cvičení je sestaven tak, aby odpovídal specifickým potřebám maminek. Jedná se především o zmírnění svalových dysbalancí (způsobených nošením dítěte na jedné ruce apod.) a posílení svalů pánevního dna a svalů břišních (ochabnutí svalstva pánevního dna a svalstva břišního, způsobené těhotenstvím a porodem, je častý „spoluviník“ při bolestech zad). Nejde tedy o žádné skákání a tvrdé posilování celého těla, neboť maminky toho naposilují víc než dost J. Naopak, základem každé hodiny bude důkladný strečink, zaměřený mj. na velký problém maminek – zádové svalstvo. Dále cviky na posílení pánevního dna, šikmých a přímých břišních svalů a další cviky přizpůsobené individuálním problémům přítomných maminek.

    Odkaz: plavacci.com/cviceni-deti-miminek-maminek.php

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4.4/5) - hodnoceno 5 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • POWER JÓGA PRO MAMINKY s možnosti hlídání dětí s Blankou Pioreckou

    PONDĚLÍ 15.00 - 16.00 v Mateřském centru Loučka, Botanická 16, Brno . Začínáme 1.5., prosím rezervujte si místa. Cena 150,- včetně hlídání a 110,- bez Cvičení je určené všem maminkám, které potřebují odplout myšlenkami od dětí ke svému tělu a řádně je protáhnout, posílit a zrelaxovat. S sebou pouze pohodlné oblečení, podložky jsou na místě k dispozici. Lektorka je cvičitelkou power jógy, vinyas jógy a jógy pro těhotné.

    Odkaz: www.louckavbrne.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • namOMent

    Údolní 16, 602 00 BRNO – střed, kontakt: Lucie Chlubná, tel.: +420 604 506 082, e-mail: namoment@namoment.cz . Nabízí dopolední hernu pro děti, jógu pro těhotné, jógu pro maminky s dětmi v sále, individuální lekce pro 1-3 osoby (cvičení pro děti, cvičení pro těhotné, cvičení pro maminky s dětmi v sále, cvičení po porodu, kompenzační cvičení), konverzační angličtinu v přítomnosti dětí do 3 let. Herna je otevřena každý všední den 9.00 – 12.00. Součástí dětské dopolední herny v PO,ÚT,ČT je Jóga a Pilates pro maminky s dětmi v sále a ve středu konverzační angličtina pro maminky všech pokročilostí . Lekce probíhají také za přítomností dětí do 3 let . Nabízíme i zajímavé akce jako Muzikohrátky,Baby masáže, Terapie něhou apod. Chcete si u nás zarelaxovat při klasické masáži a nemáte nikoho na hlídání dětí? domluvte se 2 kamarádky na masáž a pohlídejte si navzájem děti u nás v herně .

    Odkaz: www.namoment.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 16 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • MAJDA AGENCY – POHYBOVÉ STUDIO

    Gorkého 8, Brno. e-mail: sarka(zavináč)majda–agency.cz , tel. : 543 240 222, 543 247 345. Pohybové studio s více než 15-ti letou tradicí nabízí příjemné prostory 3 cvičebních sálů v blízkosti centra města s bohatou nabídkou pro pro maminky i táty s dětmi. V letních měsících je k dispozici zahradní atrium pro venkovní pohybové aktivity , pro maminky ( táty) s dětmi je připraveno bezplatné parkování v prostorách pohybového studia ! Nabídka aktivit pro rodiče s dětmi : 1) kurzy gravidjógy pro nastávající maminky , 2) dopolední cvičení power yogy a pilates pro mámy + mimi ( cvičení probíhá společně s dětmi v sále) , 3) dopolední kurzy power yogy pro maminky ( táty) se zajištěným hlídáním dětí chůvičkou , které probíhá ve vedlejší dětské herně, 4) kurzy dětské jógy – společné pro maminky a děti již od 1 roku , Happy jóga pro děti již od 3 let , DANCE + JÓGA SMILE pro děti od 6 let , 5) souběžně probíhající odpolední kurzy dětské jógy a kurzy Power yogy pro mámy (táty) – rodiče mohou čas čekání na dítě strávit cvičením ! , 6) příměstské tábory v Brně s jógou , pohybovými aktivitami, tenisem , taneční průpravou i angličtinou pro děti ve věku 5 – 12 let , 7) víkendové i týdenní pobytové cvičební programy pro maminky ( táty) + speciální samostatný program pro děti - Jeseníky, Vysočina . !!! Těšíme se na všechny malé i velké !!!

    Odkaz: www.majda-agency.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Mateřské centrum Sedmikráska o.s.

    nabízí hlídání dětí, volnou hernu pro rodiče a děti (možnost dát si kávu, popovídat si s ostatními maminkami, podívat se na internet), angličtinu pro rodiče s hlídáním dětí, hudebně-pohybové kroužky pro rodiče s dětmi, angličtina pro děti (JŠ Astra), cvičení rodičů s dětmi, Křesťanský Klub maminek Rybička, předporodní kurzy , ve Fitku na Oblé 51c je indoor cycling a kondiční cvičení s možnosti hlídání děti v MC Sedmikráska, Místo konání: Oblá 51, Brno-Nový Lískovec, kontakt: Šárka Trkanová, tf. 774 149 339

    Odkaz: www.mcsedmikraskabrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Sportpark Balkán

    Jugoslávská 5 , Brno-Černá Pole, tel. 731 240 850, 603 129 561 Nabízí: Cvičení pro maminky s hlídáním dětí, aerobic, zumbu, pilates, masáže, tai chi, stolní tenis, zdravotní cvičení a další.

    Odkaz: www.sportparkbalkan.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (2/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Green fitness

    ul. Řezáčova, Brno-Komín, web: www.dotela.cz

    Odkaz: www.dotela.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Draken Brno

    spinningové a squashové centrum na Kraví hoře, web: www.dotela.cz

    Odkaz: www.dotela.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • WEISSER SPORT centrum

    Hrnčířská 6 (SFINX), Brno- Královo Pole, web: http://www.weissersportcentrum.cz/

    Odkaz: www.weissersportcentrum.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
OBR
ALMARA
Copyright © 2009 www.namaterskevbrne.cz | Všechna práva vyhrazena