Internetový portál Na mateřské v Brně
Připravujete se na mateřskou dovolenou nebo už jste na mateřské
a hledáte dětské koutky, obchody, bazary, školky, hlídání dětí atd?
Spoustu odkazů na toto téma najdete právě zde.

Vaše komentáře k webu Česko-anglická Mateřská škola Didaktis (akreditovaná MŠMT)

  • V létě 2015 jsem se rozhodla pro umístění svého "předškoláka" do této školky z důvodu, že nabízí a skutečně i praktikují individuální přístup k dětem. Mého syna velice dobře připravili pro vstup do ZŠ, personál je na velmi vysoké profesionální úrovni. Během 14-ti dní měla paní učitelka jasnou představu o tom, na jaké úrovni je můj syn a jak s ním pracovat dále tak, aby se i nadále úspěšně rozvíjel po všech stránkách. Jediné, co můžu této školce i škole vytknout jsou nedostatečné venkovní prostory pro sportovní i volnočasové aktivity dětí, které však na druhé straně kompenzují tím, že pro děti organizují komplexní výukové sportovní kurzy (např. organizují výuku na kolečkových bruslích aj.)

    Hodnotil: Jaroslava Baranová

  • Perfektní personální zajištění, super prostředí, skvele zajištěný program, bezchybne vedení školky. Dcera je nadšená a vždy se těší :-)

    Hodnotil: Denisa

  • Rád bych je potvrdil, ze popis věrně odpovídá realitě. Seriózní, vstřícný přístup ocení rodiče. Vaše dítě bude mít šanci nepromarnit období kdy učit se novým věcem je tak snadné a zábavné.

    Hodnotil: Rostislav S.

Zpět na kategorii odkazů

OBR
ALMARA
Copyright © 2009 www.namaterskevbrne.cz | Všechna práva vyhrazena