Internetový portál Na mateřské v Brně
Připravujete se na mateřskou dovolenou nebo už jste na mateřské
a hledáte dětské koutky, obchody, bazary, školky, hlídání dětí atd?
Spoustu odkazů na toto téma najdete právě zde.

Městské části:

Odkazy v kategorii

  • Dětské studio Žabka

    Kurz Znakujeme se zpěvem a hrou učí vaše batolátka komunikovat prostřednictvím znaků. Kurz 1 i 2 má 6 lekcí se 6-ti tématy, kde se děti seznámí vždy se šesti znaky a pomocí her a veselých písničkách se je naučí používat. Více o struktuře lekce níže... Kurzy jsou vhodné pro děti od 6ti měsíců do 3 let. Součástí kurzu je také rodičovské vzdělávání, zaměřené na rozvoj řeči. Získáte praktické rady, jak rozvíjet komunikační schopnosti svých dětí nebo informace o emoční inteligenci a můžete se podělit o své zkušenosti s ostatními účastníky. Dále studio nabízí školičku založenou na principech Montessori pedagogiky, Montessori dílničky pro rodiče a děti, pro děti od 3 do 6 let angličtinu s Go Kids !, angličtinu s Go Kids pro miminka od 6 měsíců a pro batolata od 18 měsíců.

    Odkaz: www.studiozabka.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Přírodovědná stanice Kamenáčky

    Kamenáčky 4 a, Brno-Židenice (za základní školou), tel. 539085763. Kroužky: chovatelé - 3.-6. třída, teraristé - 4. až 7. třída, zoologové -5.-9. třída, přírodovědci - 2.-5. třída, malí přírodovědci - předškoláci-2.třída.

    Odkaz: www.kamenacky.com

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Jezdecký areál Podskalní mlýn

    Podskalní mlýn, Ostopovice 68, Brno. Areál „Podskalní mlýn“ se nachází na západním okraji Brna – Ostopovicích, 1km od hlavní silnice. Rozprostírá se v malebném údolí, kterým protéká Troubský potok. Je umístěn přímo u lesa, kterým začíná Přírodní park Bobrava. Nabízíme výuku jízdy a svezení na poníku nebo středně velkém koni. Výuka jízdy probíhá individuálně, lekce jsou stanoveny po domluvě. Svezení dětí lze i ve skupině, maximálně však tři děti v jedné hodině. Naši koníci jsou velice hodní a vhodní k výuce dětí. Jde o kvalitní výuku s kvalifikovaným cvičitelem. Děti se také učí jak se o koně postarat, jak jej vyčistit, nasedlat a připravit k lekci ježdění. Škaredé počasí není žádnou překážkou, lekce mohou probíhat v kryté a osvětlené hale, tudíž trénujeme i v zimě. Stylová restaurace se nachází v jezdeckém areálu„Podskalní mlýn“ s výhledem na trénující koníky nebo relaxující koně ve výběhu.

    Odkaz: www.podskalnimlyn.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Baby Signs - Znakujeme se zpěvem a hrou v GoKids! Centrum Brno

    GoKids! Centrum, Zábrdovická 2 , Brno,kontakt : Ivana Procházková, tel.723 367 829, brno(zavináč)gokids.cz . Znaková řeč pro slyšící batolata je snadný a přirozený způsob jak se dorozumět s vaším dítětem ještě před tím než je schopné mluvit. V Česku je to novinka, ale ve světě se znakování s miminky a batolaty používá už přes 20 let. Znakující miminka tak získávájí jedinečnou možnost se podělit o svůj svět se svými nejbližšími a rodiče si užívají větší pohody, která zavládne, když se dozví co jejich ratolest chce bez slziček a nářku. Nabízíme kvalitní certifikované kurzy a semináře pro rodiče a děti (0-6 let). V centru probíhá i celodenní Montessori školička/jesle pro děti od 1 roku do 4 let. Během celého dne si pak můžete vybrat z kurzů jako Znakování BabySigns, GoKids! English pro děti už od 6ti měsíců do 6ti let, dále se specializujeme na výuku francouzštiny jak pro děti, tak pro dospělé všech pokročilostí. Dále nabízí hudební kroužky pro děti Yamaha, kroužek Poznáváme svět pro děti od 1,5 roku do 3 let s rodičem. Nechybí ani vzdělávací přednášky či semináře na různá témata týkající se převážně výchovy a rodiny.

    Odkaz: www.gokids.cz/brno

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Kurz sebeobrany při MC Doma

    Chrlické náměstí 2, Brno 643 00, +420 731 610 345. Lektor: Zdeněk Daniel a Andrea Korbelová. Oba lektoři pracují u Policie ČR a momentálně působí v karate klubu Brno. V roce 2013 založil Zdeněk Daniel klub Complete self defence system c.s.d.s., který je určen pro lidi, kteří se nechtějí věnovat karate na závodní úrovni, ale chtějí se prostě naučit bránit na ulici. Malé děti- cvičení bude probíhat formou hry a povídání. Děti nemají ještě rozum ze sebeobrany jako takové, proto se zaměříme na motorické cvičení, orientaci v prostoru, týmovou spolupráci, pády, kotrmelce a sem tam nějaké věci ze sebeobraničky.Důležité je protaování, správné držení těla, zpevnění zádových svalů atd. Větší děti: Zde nesmíme zapomenout také na pohybové a zpevňující cvičení. S touto věkovou kategorií je již možno se zaměřit více na údery, kopy a sebeobranu. Termín: mladší děti ( 4-10 let) úterý 17:30-18:30 hod, starší děti ( 10-15let) úterý 18:30-19:30 hod Cena: 1800,- (18 setkání) .

    Odkaz: mcdoma.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Hrajeme si s pejsky v Go Kids Centru Brno

    GoKids! Centrum, Zábrdovická 2 , Brno,kontakt : Ivana Procházková, tel.723 367 829, brno(zavináč)gokids.cz .Pes jako živý tvor děti velmi přitahuje. Touha po kontaktu či společné hře s čtyřnohým kamarádem je tou nejlepší – vnitřní – motivací. Hravou formou můžeme děti seznamovat se světem psů, při společných aktivitách rozvíjíme motoriku, komunikační schopnost, podporujeme zdravé sebevědomí, sebeprosazení. Na co se můžete těšit? Budeme česat, hladit, dávat povely, hrát hry přímo se psy i v jejich přítomnosti, naučíme se básničky, a něco si také vyrobíme. Při společných pravidelných setkáních nám těmito psími „parťáky“ budou šestiletý labrador Štěk a tříletý australský ovčák Barnabáš. Oba mají složené canisterapeutické zkoušky u Canisterapeutického sdružení Jižní Morava. Certifikáty ze zkoušek a veterinární osvědčení o zdravotní způsobilosti psů budou k nahlédnutí při každém setkání.

    Odkaz: www.gokids.cz/brno

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětský plavecký klub Plaváčci

    Baby masáže - Chcete umět masírovat své děťátko a nevíte jak na to? Zajímá vás aromaterapie a rádi byste se dozvěděli, jaké jsou nejvhodnější olejíčky pro zdraví a pohodu vašich dětí? Udělejte si chvilku čas pro sebe a své děťátko a přijďte se naučit baby masáž. Kurz baby masáží bude probíhat tři po sobě jdoucí pátky 4.11.,11.11. a 18.11. vždy od 15.00 do 16.30 hod. kurz probíhá na tř. Generála Píky 11. . Pro více informací čtěte dál, pro rezervaci nás kontaktujte na telefonních číslech:604 344 219, 733 195 054 a nebo na e-mailu: info(zavináč)plavacci.com,

    Odkaz: www.plavacci.com

    hodnoceni webuhodnoceni webu (2/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Tvořeníčko pro děti od 3 let – školička Happi kyds – Minská 4, Brno-Žabovřesky

    Milé maminky, máte dítko, které rádo kreslí, maluje, stříhá, lepí, skládá, modeluje a cokoli kreativně tvoří? U nás se může seznámit s různorodými výtvarnými technikami a materiály, učit se trpělivosti, či rozvinout jemnou motoriku, představivost a estetické cítění. Nejmladší děti si prostřednictvím Tvořeníčka upevňují např. znalost barev, tvarů, stavby postavy atd. Naše výrobky jsou přizpůsobeny ročnímu období a svátkům a děti čeká v každé lekci tematická pohádka, příběh, básnička či písnička. Děti si navíc společně s výrobkem/výrobky odnesou domů i zalaminovanou kartičku s textem nové písničky či básničky. K našim výtvorům používáme pastelky, voskovky, barvy a papíry různého druhu, lepidla, přírodní materiály, keramiku, sklo, samotvrdnoucí hmotu, vlnu, filc, drátky, očička, vatu, těstoviny a jiné. Více na našich stránkách. Těšíme se na vás i vaše děti :).

    Odkaz: www.happikyds.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Kuchařské studio Vaření hravě

    Myslbekova 29, Brno – Židenice, tel. 725 994 664. Škola Vaření hravě v Židenicích je kulinářským rájem pro děti i dospělé. Naší specializací jsou nejen kurzy pro dospělé ale také pro děti, protože víme, že vaření s dětmi je moc užitečná zábava, která v sobě ukrývá mnoho pozitiv v duchu známého „Co se v mládí naučíš, jako když najdeš.“ Pod odborným vedením šéfkuchaře Michala Daňka se v průběhu 14 týdnů děti naučí úplným základům v kuchyni – od poznání a přípravy ingrediencí a jejích kombinací v receptech, po servírování jídla a úklid kuchyně. Děti tak zcela přirozeně a jednoduše pochopí, co vše vaření obnáší. Na pravidelných kurzech Vaření hravě si každý týden o jídle povídáme, hrajeme se s chutěmi a ingrediencemi, až si nakonec děti vlastnoručně uvaří nejen chutnou večeři, ale také zdravější stravovací návyky a nová přátelství. Rodiče pozor – Vaření hravě je pro dospělé! Zorganizujeme Vám skvělou narozeninovou oslavu, teambuilding, nebo firemní kurzy. Přehled kurzů a přihlášky naleznete na webových stránkách.

    Odkaz: www.varenihrave.cz/kurzy

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Brněnský Valášek

    dětský národopisný soubor, přípravka od 5 do 7 let, jinak od 6 do 18 let

    Odkaz: www.brnenskyvalasek.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Vzdělávací centrum CREATIS

    Botanická 13(prostory CVČ Botanka), Brno-střed 60200, Nabízí dlouhodobé kurzy pro děti a mládež : tvůrčí keramika, artefiletické dílny(prolínání výtvarné a dramatické výchovy s důrazem na sociálně osobnostní rozvoj),výtvarné dílny aj. Pro rodiče s dětmi od 2,5 roku nově kurz Muzikohraní (muzikoterapie),výtvarné a keramické kurzy . Pro nastávající maminky pořádají nově kurz Relaxační muzikoterapie pro těhotné a řadu další dlouhodobých i krátkodobých kurzů a workshopů pro dospělé a vzdělávací kurzy pro odbornou a širokou veřejnost. Info na www.creatis.cz, e-mail:creatis@seznam.cz, tel.775641097

    Odkaz: www.creatis.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Studio Divoká vařečka Brno

    Pekárenská 6 , Brno. Nabízí školku vaření pro děti od 5 do 10 let, školu vaření pro mládež od 11 do 16 let. Témata pro školku vaření : Např. pečení cukrovinek, špenátové ravioly, domácí hamburger atd. A co se lze naučit ve škole vaření pro mládež ? Např. poctivý kuřecí vývar, krémovou zeleninovou polévku, domácí těstoviny s boloňskou omáčkou, tvarohový krém s čokoládou. Dále nabízí kurzy pro dospělé: Dopolední předváděcí kurzy vaření, kurzy vaření zaměřené na konkrétní téma, netradiční kurzy vaření, službu kuchař do domu, teambuilding, atd.

    Odkaz: www.divoka-varecka.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • STUDIO BIANCA - Centrum vývojových a nápravných cvičení

    STUDIO a AGENTURA BIANCA - Bc. Blanka Roháčková - Vranovská 19, Brno. Rehabilitační cvičení kojenců a batolat. Fitball dospělí - Power Yoga, Pilates. Taneční kurzy pro předškolní děti a juniory. Individuální výuka tanců pro dospělé. Poradna, semináře, školení. UMĚLECKÁ AGENTURA BIANCA - zábavné pořady pro děti.

    Odkaz: www.StudioBianca.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Kurz potahování a zdobení dortů fondánem, kurz výroby figurek a květin

    Přijďte strávit 4 příjemné hodiny tvořením z fondánu, naučíte se obarvit fondán, vypracovat ho, potáhnout jím celý dort, nazdobit různými technikami. pobavíte se a odpočinete si od starostí běžného dne. jako bonus si domů odnesete nazdobený dort. Pokud máte zájem, napište na: iveta.zlomek(zavináč)gmail.com a dozvíte se více o termínech.

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Poradenství a fyzioterapie pro ženy a děti

    V příjemném a klidném prostředí v centru města nabízím individuální fyzioterapii a poradenství v oblasti volby pohybu pro děti a ženy (též pro těhotné a ženy po porodu). Věnuji se cvičení pánevního dna (relaxace/posílení), po zjištění příčiny navrhuji řešení potíží s bolestmi zad a pohybového aparátu v těhotenství, po porodu (včetně rozestupu břišních svalů) i mimo tato období. Kromě toho se specializuji na řešení neplodnosti páru neinvazivními metodami (nejen metodou Ludmily Mojžíšové). Pro děti nabízím návrh cvičení při vadném držení těla či plochých nohou, při sportovní zátěži navrhuji kompenzační cvičení na míru a učím rodiče jak masírovat své miminko již od narození (individuální či skupinovou formou). Těším se Vás! Kontakt: Mgr. Pavla Zachová, telefon: 774 502 466, web: www.fyziofemina.cz, www.fyziojunior.cz

    Odkaz: www.fyziofemina.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • RED HILL LANGUAGES – angličtina pro nejmenší

    Red Hill Languages nabízí kurzy angličtiny pro nejmenší děti (od 2 let) – výuka formou hry na principu poznávání mateřského jazyka, vlastní propracovaná metodika, kvalifikovaní lektoři, dopolední i odpolední kurzy v malých skupinkách v doprovodu rodičů. Vyučujeme na Červeném kopci (Brno-Štýřice) a v Brně na Lesné. Využijte možnosti ukázkové hodiny zdarma. Dále nabízí výuku angličtiny a španělštiny pro dospělé a překlady z/do angličtiny a španělštiny.

    Odkaz: red-hill-languages.webnode.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum pro těhotné a rodinu Majka

    Hybešova 8, Brno. Nabízíme angličtinu pro děti od 3 do 5 let a pro děti od 5 let. Ve spolupráci s jazykovou školou SMAJL Vám nabízíme kurzy angličtiny pro nejmenší děti v malých skupinkách, v příjemném prostředí, se zkušenými a vstřícnými pedagogy. Děti tak již v útlém věku získají v cizím jazyce sebedůvěru a současně si i upevní sociální schopnosti a vazby při práci v kolektivu.

    Odkaz: www.majka-kurzy.cz/anglictina-pro-deti-od-3-let

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • JÓGA PRO DĚTI, JÓGA PRO MAMINKY S MIMINKY - YOGA LOKAH

    YOGA LOKAH, Zelný trh 11, Brno-střed, www.yogalokah.cz. Kontakt: Marta Zabloudilová, 737 051 705. V úterý odpoledne zveme děti ve věku 4-7 let na dětskou jógu s s vyprávěním příběhů, pohádek, básniček. Zaměřujeme se na správné dýchání, posílení a protažení svalů, správný tělesný vývoj, koncentraci, spolupráci. Děti se učí uvolnění a uvědomění si sebe samotných, což vede k tělesné i psychické rovnováze. Ve středu dopoledne probíhá jóga pro maminky s miminky, která se zaměřuje jak na maminky, tak na děti. Maminkám nabízí zlepšení tělesné kondice po těhotenství a porodu, miminkům pomáhá při jejich růstu a vývoji. Vzájemný kontakt upevňuje vazby mezi děťátkem a maminkou, podporuje vývoj miminek, zklidňuje jejich nervový systém a posiluje obranyschopnost.

    Odkaz: www.yogalokah.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Lezecký kroužek pro děti od 6 do 14 let

    Od úterý 28. ledna 2014 bude škola Nadzemí otevírat lezecký kroužek pro děti - KOLIBŘÍCI pro děti od 6 do 10 let a od 10 do 14 let. Kroužek se bude konat na boulderové stěně v budově ČVK na ulici Veslařská 181 (č.p.434) každé úterý od 16:30 do 17:30. Cena za měsíc 400,-Kč (Máte možnost i jednorázového vstupu nebo jen přijít na návštěvu a podívat se jak kroužek probíhá.) V kroužku si děti vyzkouší pohybové hry, lezení nad žíněnkami, lezecké hry ve skupině (lezecké honičky, lezení ve dvojicích, přes překážky, se šátkem na očích a jiné). Budeme u nich rozvíjet všestrannost, pohyblivost a obratnost a v neposlední řadě si děti naučí základy lezení a připraví se na možnost lezení na laně a v přírodě. Kolibříky povede zkušená trenérka, učitelka a instruktorka Lenka Boháčová. Přihlášky zasílejte na info(zavináč)nadzemi.cz nebo na tel: 605917084.

    Odkaz: www.nadzemi.cz/lezecka-skola

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Polština pro děti od narození do 14 let- Szkółka Języka Polskiego w Brnie

    Místo: Naše hřiště, Zábrdovická 2, Brno. Organizuje POLONUS - polský klub v Brně. Hodiny polštiny umožní dětem vstřebávat polský jazyk a kulturu formou básniček, písniček, her a výtvarných aktivit. Důležitý je také kontakt s vrstevníky. Hodiny vedou zkušené maminky s pedagogickým vzděláním nebo zkušenostmi. Hodiny probíhají jednou týdně. Děti jsou rozděleny podle věku: Maloušci do 1/1,5 roku, Batolata od 1,5-3/3,5 let, Předškoláci 4-5 let, Žáci 6-14 let. Kontakt: szkolkapolskiegobrno(zavináč)gmail.com, http://www.polonusbrno.org/szkolka.htm. Přihlášení na lekce: http://goo.gl/m162oe Organizujemy dla dzieci cotygodniowe zajęcia w języku polskim. Zajęcia są prowadzone tak, aby dziecko w formie zabawy, za pośrednictwem piosenek, tańców, wierszyków, gier ruchowych i zajęć plastycznych chłonęło język polski i kulturę. Lekcje prowadzą cztery doświadczone mamy z wykształceniem lub doświadczeniem pedagogicznym. Maluszki do 1/1,5 roku, Brzdące od 1,5-3/3,5 lat ,Przedszkolaki 4-5 lat, Uczniowie 6-14 lat. Miejsce: www.nasehriste.cz, Zábrdovická 2, Brno. Kontakt: http://www.polonusbrno.org/szkolka.htm . Zgłoszenie na lekcje: http://goo.gl/m162oe

    Odkaz: www.polonusbrno.org/szkolka.htm

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětský folklórní kroužek při Mateřském centru Doma

    Mateřské centrum DOMA,Chrlické náměstí 2,Brno 643 00. Kroužek je vhodný pro děti se zájmem o lidové tradice. Nápní kroužku bude seznámení s lidovými tanci, zpěvem a folklórem Brněnska. Součástí kroužku bude také nauka o chrlickém kroji, jeho součástech, přípravě a oblékání. Děti se dozví o lidových tradicích probíhajících během roku ( Ostatky, Morena, Velikonoce, Hody, Dožínky, Vánoce). Kroužek je vhodný pro děti 3-10 let. Termín: úterý 16:30-17:30 hod, Cena: 1620,- ( 18 setkání) Lze platit ve dvou splátkách. Lektorky: Bc. Petra Velanová, , Veronika Hiclová DiS.

    Odkaz: www.mcdoma.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Kroužek Vařím, vaříš, vaříme v Go Kids Centru

    GoKids! Centrum, Zábrdovická 2 , Brno,kontakt : Ivana Procházková, tel.723 367 829, brno(zavináč)gokids.cz .Užijte si s námi dvě pro děti nezapomenutelná dopoledne v kuchyni! :) Vemte s sebou i tatínka, ať vidí, co vaše dítě už dokáže nebo vyšlete jenom jeho a v klidu si uvařte doma oběd! Malí kuchtíci se rozhodně nudit nebudou! Na plánu dne mají spoustu práce :) Připravujeme si jídlo: krájíme, loupeme, strouháme, hnětáme, mícháme, napichujeme, drtíme, meleme, škrabeme, mažeme a papáme. Učíme se správně stolovat, připravit a nazdobit stůl, uděláme si slavnostní hostinu, piknik. Ochutnáme různé druhy pití a zjistíme co se jak a z čeho vyrábí. Zjistíme co je a co není dobré pro naše tělíčko a budeme poznávat koření světa (podle čichu a chuti). hodné pro děti 1,5 – 4 roky. Budete překvapení, co už vaše dítě v kuchyni zvládne samo! sobota a neděle v čase 9:30 – 11:30 cena: 500 Kč (veškeré pokrmy a potřebné materiály k vaření v ceně)

    Odkaz: www.gokids.cz/brno

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Školička Happi kyds – Minská 4, Brno-Žabovřesky

    Naše dopolední školička nabízí pravidelnou, nepravidelnou i jednorázovou profesionální péči o děti od 2 let s bohatým programem. V odpoledních hodinách u nás probíhají rozmanité kurzy a kroužky pro školkáčky i školáky (angličtina, tvořeníčko, veselé pokusy pro malé vědce, kroužek předškoláka, háčkování, quilling, footbag freestyle) Více na našich stránkách. Těšíme se na Vás i Vaše děti :).

    Odkaz: www.happikyds.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Pohybové studio KLM

    KONTAKTY:
    Tel.: 778 052 080
    E-mail: klmstudio(zavináč)seznam.cz, info(zavináč)klmstudio.cz
    Cílem kurzů našeho pohybového studia je pomáhat dětem vytvořit si kladný vztah ke sportu a pohybu jako přirozené součásti života. Naší snahou není ranná specializace, ale všestranná příprava a motivace k další sportovní činnosti na jakékoliv úrovni.
    NABÍZÍME:
    A) CVIČENÍ RODIČŮ S DĚTMI (18-36 měsíců) - (18-30/18-36/30-36 měsíců) dopolední - studio MYFIT
    B1) GYMNASTIKA PRO PŘEDŠKOLÁKY (3-4 roky - bez rodičů) dopolední – studio MYFIT
    B2) GYMNASTIKA PRO PŘEDŠKOLÁKY (3-4/5-6 let – bez rodičů) odpolední – ZŠ Husova
    C) GYMNASTIKA PRO ŠKOLÁKY (6-9 let) odpolední – ZŠ Husova
    D) KURZY PRO DĚTI S NADVÁHOU A OBEZITOU (6-15 let) odpolední - ZŠ Křídlovická
    Na kurzech cvičení rodičů s dětmi (18-36 měsíců) je kladen důraz na prohloubení vztahu maminky a dítěte, rozvoj psychomotoriky a procvičování jemné a hrubé motoriky a to vše s pomocí písniček a říkadel. Rodiče zde získávají nové přátele a sdílejí a vyměňují si své zkušenosti s péčí o stejně staré děti. Jednotlivé kurzy jsou rozdělené podle věku dítěte s ohledem na aktuální vývojovou etapu. Maminky tak aktivně tráví čas se svými dětmi a pomáhají jim objevovat a rozvíjet jejich základní pohybové, rozumové a sociální schopnosti. Kurzy cvičení dětí bez rodičů (3-6 let),(6-9 let) jsou zaměřeny na rozvoj obratnosti a základy gymnastiky. Cvičení probíhá formou pohybové hry a výchovy. Metodika kurzů umožňuje dětem všestranně se rozvíjet, zlepšovat si svoji obratnost, koordinaci pohybů a celkovou zdatnost. Náplní kurzů jsou cvičení, při kterých děti postupně trénují základní i složitější prvky gymnastiky, která dětem pomáhají rozvíjet pohybové, rozumové i sociální dovednosti. Vysoce specifická je pak práce se školními dětmi ve věku 6-15 let , které trpí nadváhou , nebo u nichž byla diagnostikována obezita. Tyto děti potřebují specifičtější pohybové aktivity a individuálnější přístup a taktéž osvětu týkající se výživy. Kurzy jsou proto doplněny krátkou edukací – besedou s lektorem, při které si děti nenásilnou a hravou formou postupně osvojují základy zdravého životního stylu tak, aby se pro ně staly přirozenou součástí jejich života. Děti jsou pod kontrolou specialisty, který provede potřebná vyšetření. S dětmi je dále pracováno s ohledem na výsledky těchto vyšetření.

    Odkaz: www.klmstudio.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Mateřské centrum MAJKA

    Hybešova 14, Brno, 602 00, tel.: 608191331. Hrátky s miminky od 3 měsíců. Cvičení doprovázené říkadly a písničkami s využitím gymballů příp. overballů. Není nic krásnějšího než užívat si srandy, pohybu a hry se svým dítětem. Pravda, doma je to také možné, ale my dospělí si mnohdy čas na intenzivní pohybovou hru pro sebe a své děťátko najdeme ve svém nabytém dni jen málokdy. Proto je lepší mít pravidelnou aktivitu mimo vlastní domácnost, která se stane pro dítě očekávanou zábavou a pro nás dospělé prostředkem, jak si pro sebe a aktivní pohybovou hru s děťátkem naplánovat. Důležitou výhodou je i možnost sdílet své dojmy z rodičovství s dalšími rodiči stejně starých dětí.Cena 110,- Kč/1 lekce.

    www.centrum-majka.cz/cviceni-pro-deti-od-7-mesicu/

    Odkaz: www.centrum-majka.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • YMCA Brno

    Kounicova 3, Brno.
    Tel., fax: +420 541 215 533.
    Irský tanec v měkkých botách a tradiční ceilí tance
    Máte doma pohybově nadané dítě nebo se zájmem o tanec? Tak určitě stojí za vyzkoušení Dětský kurz irského tance pod vedením zkušených lektorů, kteří se jim budou maximálně věnovat a zasvětí je do tajů irského tance. Irské tance jsou vyučovány ve středu města Brna na Kounicova 3 v klubovně YMCA Brno. Pro koho: Kurz je určen pro děti 6-14 let. Cena: 1000kč za pololetí.

    Odkaz: www.ymcabrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • YMCA Brno

    Adresa: Kounicova 3, Brno Tel., fax: +420 541 215 533.
    Tvoření se Sabišou
    Pro koho je kurz určený? 3. – 7. třída, pro holky i kluky.
    Cena: 990,-/pololetí , v ceně zahrnuty různé pomůcky/materiál – dítě si odnáší hotový výrobek domů, nebo po dohodě ponecháváme v Ymce na závěrečnou výstavu.
    Lektor: Ing.Bc. Sabina Nolčová – Sabiša
    Tématické kreativní tvoření: podzim : listy + Helloween zima : vánoční dekorace + ozdoby jaro : květiny + velikonoce léto : sluníčko + závěrečné zakončení.
    Průběžné tvoření: šperky, dekorace domů, výrobky pro radost Používáné techniky: šití, vyšívání, lepení, skládání, troška malování a kreslení.
    Papírový svět se Zuzkou kdy: každý čtvrtek od 15.00 do 17.00
    Pro koho je kurz určený? 5. – 9. třída, pro holky i kluky.
    Cena: 990,-/pololetí , v ceně zahrnuty různé pomůcky/materiál – dítě si odnáší hotový výrobek domů, nebo po dohodě ponecháváme v Ymce na závěrečnou výstavu Lektor: Zuzana Václavíková, Na co se můžete těšit v kurzu? přáníčka z papíru – cardmaking, zdobení fotek – scrapbooking, tvoření a zdobení krabiček na drobné dárky, pletení z papíru – vánoční ozdoby – hvězdičky, stromeček, věnec, ozdoby na věnec – z papíru, z filcu a další. filc – zvířátka, kytičky (ozdoby na čelenky a sponky apod.) candy bag – obal na mobil decoupage – ubrousková technika (zdobení kamínků, hrnečků atd.) Používané techniky: embossing, quilling, tea bag folding, iris folding, kanzashi, decoupage

    Odkaz: www.ymcabrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • YMCA Brno

    Adresa: Kounicova 3, Brno Tel., fax: +420 541 215 533.
    Kdy: každé úterý od 15.00 do 17.00 od 20.9. 2016 Pro koho je modelářství určené? pro kluky na 2. stupni, kteří chtějí začít s modelářstvím Cena: 990 Kč/pololetí, v ceně je zahrnutý materiál – hotové modely se odnáší domů .Vedoucí kroužku modelářství: Petr Steuer Průběžné tvoření: modely letadel, bojové techniky a aut, převážně v měřítkách 1:48, 1:72 a 1:87. A co si vše vyzkoušíme? výběr stavebnice a základní práce se stavebnicí, nářadí a další pomůcky, ochrana zdraví při práci, příprava ke stavbě ,lepení a tmelení, barvení štětcemletadylko, práce s obtisky, barveni stříkáním, pokročilé stříkání, závěrečná úprava modelu.

    Odkaz: www.ymcabrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Občanské sdružení Lyžák Junior

    Občanské sdružení Lyžák Junior vzniklo jako pokračovatel lyžařského oddílu SK Královopolská. Nabízí výcvik sjezdového lyžování, snowboardingu a snowkitingu pro děti od 6 let, mládež a dospělé. Součástí výcviku je kondiční cvičení na ZŠ Slovanské nám. (Královo Pole) a na ZŠ Tuháčkova, Komárov, dále výcvikové a nevýcvikové vícedenní a jednodenní zájezdy, zájezd na jarní prázdniny.

    Odkaz: www.lyzak.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Vzdělávací centrum CREATIS

    Botanická 13(prostory CVČ Botanka), Brno-střed 60200, Nabízí dlouhodobé kurzy pro děti a mládež : tvůrčí keramika, artefiletické dílny(prolínání výtvarné a dramatické výchovy s důrazem na sociálně osobnostní rozvoj),výtvarné dílny aj. Pro rodiče s dětmi od 2,5 roku nově kurz Muzikohraní (muzikoterapie),výtvarné a keramické kurzy . Pro nastávající maminky pořádají nově kurz Relaxační muzikoterapie pro těhotné a řadu další dlouhodobých i krátkodobých kurzů a workshopů pro dospělé a vzdělávací kurzy pro odbornou a širokou veřejnost. Info na www.creatis.cz, e-mail:creatis@seznam.cz, tel.775641097

    Odkaz: www.creatis.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětské studio Žabka

    Studio nabízí angličtinu s Go Kids pro miminka od 6 měsíců a pro batolata od 18 měsíců s rodiči a pro děti od 3 do 6 let bez rodičů. Program Go Kids je inspirován metodou Montessori, která využívá senzitivní období ve vývoji dítěte k prohloubení jeho schopností, které se v tomto období rozvíjí. Angličtina pro miminka a batolata: prostřednictvím znaků a úplného ponoření se do jazyka děti získají základ pro celý život! 36-ti hodinový kurz probíhající v angličtině se zábavnými písničkami, učením se znaků, hrami a hlavně medvídkem Beebo. Dále studio nabízí školičku založenou na principech Montessori pedagogiky, Montessori dílničky pro rodiče a děti, angličtinu s Go Kids pro miminka od 6 měsíců a pro batolata od 18 měsíců.

    Odkaz: www.studiozabka.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Plavecký klub Rosnička

    SVĚT WELLNESS INFINIT, Majdalenky 10, Brno-Lesná, tel.: +420 734 692 474 . Otevírací doba: Po-Pá : 8:00 -15:00 hod. Plavecký klub Rosnička vznikl současně s otevřením brněnského wellness a fitness centra společnosti INFINIT, jehož součástí je i zážitkový a relaxační bazén a parní solná lázeň s eukalyptovými esencemi. Nabízí unikátní prostředí, které splňuje nejnáročnější požadavky pro plavání dětí s rodiči a poskytuje plně přizpůsobené a vybavené prostory tak, aby plavecké kurzy byly příjemným zážitkem. Plavecký klub poskytuje kurzy plavání kojenců, batolat a dětí do předškolního věku. Kurzy probíhají v relaxačním bazénu se speciální úpravou vody a teplotou 32 a 34 °C. Jako bonus můžete využít 25 minut zdarma k návštěvě parní sauny s přísadou eukalyptové esence a mořské soli. Pro děti jsou připraveny speciální plavecké pomůcky - hadice, balonky, pásy, plavací desky a útulný dětský koutek plný hraček, kde si děti mohou po plavání odpočinout a aklimatizovat se. Kurzy vedou zkušené a milé instruktorky, které vytvářejí přátelskou atmosféru. Kromě pravidelného plavání pořádáme také letní intenzivní kurzy plavání a pobyty pro rodiny s dětmi s plaváním, cvičením, tvořením, hrou na hudební nástroje a spoustou zábavných her, soutěží a netradičních večerníčků.

    Odkaz: www.plavani-rosnicka.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 17 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • GoKids! Centrum Brno

    Aktuálně nabízíme: Go Kids! English 0-3 roky (36 lekcí) od čt 18.9. 9:30 - 10:15 , Go Kids! English 0-3 roky (36 lekcí), od pá 19.9. 11:00 - 11:45, Go Kids! English s prvky Montessori (36 lekcí), od st 17.9. 16:00 - 17:00 nebo od čt 18.9. 17:00 - 18:00, Francouzština - pro děti 3 - 6 let (36 lekcí) út 2.9. 16:00 - 16:45 nebo dle domluvy . Nabízíme kvalitní certifikované kurzy a semináře pro rodiče a děti (0-6 let). V centru probíhá i celodenní Montessori školička/jesle pro děti od 1 roku do 4 let. Během celého dne si pak můžete vybrat z kurzů jako Znakování BabySigns, GoKids! English pro děti už od 6ti měsíců do 6ti let, dále se specializujeme na výuku francouzštiny jak pro děti, tak pro dospělé všech pokročilostí. Nechybí ani vzdělávací přednášky či semináře na různá témata týkající se převážně výchovy a rodiny. Více informací na webových stránkách www.gokids.cz/brno, brno(zavináč)gokids.cz, 723 367 829 (Ivana Procházková)

    Odkaz: www.gokids.cz/brno

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • GoKids! Centrum Brno

    GoKids! Centrum, Zábrdovická 2 , Brno,kontakt : Ivana Procházková, tel.723 367 829, brno(zavináč)gokids.cz Nabízíme kvalitní certifikované kurzy a semináře pro rodiče a děti (0-6 let). V centru probíhá i celodenní Montessori školička/jesle pro děti od 1 roku do 4 let. Během celého dne si pak můžete vybrat z kurzů jako Znakování BabySigns, GoKids! English pro děti už od 6ti měsíců do 6ti let, dále se specializujeme na výuku francouzštiny jak pro děti, tak pro dospělé všech pokročilostí. Dále nabízí hudební kroužky pro děti Yamaha, kroužek Poznáváme svět pro děti od 1,5 roku do 3 let s rodičem. Nechybí ani vzdělávací přednášky či semináře na různá témata týkající se převážně výchovy a rodiny.

    Odkaz: www.gokids.cz/brno

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • English Education – angličtina pro děti s rodilým mluvčím

    Kurzy jsou rozděleny podle věku a určeny pro děti od jednoho roku až po teenagery. Nedílnou součástí lekcí angličtiny pro nejmenší, ve věku od jednoho do tří let, je jeden z rodičů. Lektory jsou rodilí mluvčí a děti se tak skutečně učí mluvit a rozumět anglicky. Výuka probíhá jak v sídle školy, tak přímo na brněnských základních školách. Mnoha rodičům tím odpadají starosti o přesun dítěte.

    Odkaz: www.englisheducation.cz/kurzy-pro-deti

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Aspena | Jazyková škola

    V naší jazykové škole vyučujeme angličtinu pro děti od 3 měsíců do 14 let moderní metodou Helen Doron. Kurzy jsou založeny na stejném principu, na jakém se děti učí svůj rodný jazyk. Díky opakovanému poslechu a pozitivní podpoře při upevňování svých jazykových znalostí se děti učí anglicky stejně přirozeně, jako se učí svou mateřštinu.

    Odkaz: www.jazykovka.cz/sluzby/kurzy-pro-deti-helen-doron/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum moudrého hraní PLAYWISELY BRNO

    Nabízíme jedinečný program pro správný a přirozený rozvoj dětského mozku a pohybové obratnosti dětí od 4 měsíců do 3 let. Zábavnou a inovativní formou trénujeme soustředění, pozornost, fyzickou zdatnost, hrubou a jemnou motoriku. Ukázková hodina ZDARMA! Více informací na Tel.: +420 608 959 020 nebo na emailu: dany.hartlova(zavináč)gmail.com.

    Odkaz: www.playwiselybrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • namOMent

    Údolní 16, 602 00 BRNO – střed, kontakt: Lucie Chlubná, tel.: +420 604 506 082, e-mail: namoment@namoment.cz . Nabízí dopolední hernu pro děti, jógu pro těhotné, jógu pro maminky s dětmi v sále, individuální lekce pro 1-3 osoby (cvičení pro děti, cvičení pro těhotné, cvičení pro maminky s dětmi v sále, cvičení po porodu, kompenzační cvičení), konverzační angličtinu v přítomnosti dětí do 3 let. Herna je otevřena každý všední den 9.00 – 12.00. Součástí dětské dopolední herny v PO,ÚT,ČT je Jóga a Pilates pro maminky s dětmi v sále a ve středu konverzační angličtina pro maminky všech pokročilostí . Lekce probíhají také za přítomností dětí do 3 let . Nabízíme i zajímavé akce jako Muzikohrátky,Baby masáže, Terapie něhou apod. Chcete si u nás zarelaxovat při klasické masáži a nemáte nikoho na hlídání dětí? domluvte se 2 kamarádky na masáž a pohlídejte si navzájem děti u nás v herně .

    Odkaz: www.namoment.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 16 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Mateřské centrum Loučka

    Mateřské centrum Loučka, Botanická 16, budova kina Art,Brno. Cvičení rodičů s batolaty od 1,5 roku, cvičíme každý čtvrtek od 9:30. Cena 900 Kč za 10 lekcí nebo 100 Kč za 1 lekci. Přihláška a informace: tel. 777827781, email:petra.louckova@centrum.cz

    Odkaz: www.vytvarnadilnaloucka.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • PLAVÁNÍ-BAZÉNKY (SKP Kometa Brno)

    Na našich kurzech učíme děti správnému chování a pohybu ve vodě formou zábavných her, které jim usnadní zvykat si na nové prostředí. Děti si užijí spoustu legrace, poznají nové kamarády a hlavně budou odcházet s pocitem, že se zase naučili něco nového. Naopak Vy si pro své děti přijdete se spokojeností, že o ně bylo kvalitně postaráno a že jste udělali něco prospěšného pro jejich zdraví. Nabízíme plavecké kurzy po celý rok v Kohoutovickém aquaparku a dalších bazénech v Brně. Všechny informace naleznete na www.plavani-bazenky.cz. Můžete si být jistí, že Vaše děti budou u nás v bezpečí, vydovádí se a naučí se plno nových věcí. K nám se Vaše děti budou vždy těšit a my se vždy těšíme na nové dětské tváře. Kontakt: 776 799 220, petrikhasek(zavináč)gmail.com.

    Odkaz: www.plavani-bazenky.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3.27/5) - hodnoceno 33 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • EFEKT dance

    kurz pro děti od 3 do 6 let, místo konání:Kulturní dům RUBÍN, Makovského nám. 3, Brno-Žabovřesky, tel. 605 175 824 (Lenka Schmerková)

    Odkaz: www.efektdance.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Taneční škola Victoria

    kroužky pro děti od 3 let, místo konání: sál Studia Slunce Antonínská 5, Brno nebo MŠ Perlička , Brno-Obřany nebo MŠ a ZŠ Želešice, kontakt:Martina Svobodová, tel:602573996,737 509 219

    Odkaz: tsvictoria.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Filiánek, z.s.

    Nabízí pro děti Baletní školu Filiánek, Baletní školku Filiánek, příměstské tábory, výukové programy pro mateřské školy, vzdělávací kurzy pro dospělé i programy pro seniory. Najdete nás na Antonínská ul 18 v Brně. http://www.filianek.cz , http://www.skolka-filianek.cz, http://www.balet-filianek.cz

    Odkaz: www.filianek.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (2/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • STARLET - Taneční škola rodiny Buryanových

    Pořádají kurzy pro 4-6 -ti leté dět, děti na 1. a 2. stupni ZŠ v sále na Špitálce 6 a v některých brněnských MŠ a ZŠ.

    Odkaz: www.starlet-brno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • MAJDA AGENCY – POHYBOVÉ STUDIO

    Gorkého 8, Brno. e-mail: sarka(zavináč)majda–agency.cz , tel. : 543 240 222, 543 247 345. Pohybové studio s více než 15-ti letou tradicí nabízí příjemné prostory 3 cvičebních sálů v blízkosti centra města s bohatou nabídkou pro pro maminky i táty s dětmi. V letních měsících je k dispozici zahradní atrium pro venkovní pohybové aktivity , pro maminky ( táty) s dětmi je připraveno bezplatné parkování v prostorách pohybového studia ! Nabídka aktivit pro rodiče s dětmi : 1) kurzy gravidjógy pro nastávající maminky , 2) dopolední cvičení power yogy a pilates pro mámy + mimi ( cvičení probíhá společně s dětmi v sále) , 3) dopolední kurzy power yogy pro maminky ( táty) se zajištěným hlídáním dětí chůvičkou , které probíhá ve vedlejší dětské herně, 4) kurzy dětské jógy – společné pro maminky a děti již od 1 roku , Happy jóga pro děti již od 3 let , DANCE + JÓGA SMILE pro děti od 6 let , 5) souběžně probíhající odpolední kurzy dětské jógy a kurzy Power yogy pro mámy (táty) – rodiče mohou čas čekání na dítě strávit cvičením ! , 6) příměstské tábory v Brně s jógou , pohybovými aktivitami, tenisem , taneční průpravou i angličtinou pro děti ve věku 5 – 12 let , 7) víkendové i týdenní pobytové cvičební programy pro maminky ( táty) + speciální samostatný program pro děti - Jeseníky, Vysočina . !!! Těšíme se na všechny malé i velké !!!

    Odkaz: www.majda-agency.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Mateřské centrum Loučka

    Mateřské centrum Loučka, Botanická 16, budova kina Art, 1. patro, 602 00 Brno. Pondělí 15:30-16:30 pro děti od 6 týdnů, lektor: Kateřina Medlíková - certifikovaný lektor Baby masáží, pohybových a hudebních aktivit a plavání pro děti.

    Odkaz: www.vytvarnadilnaloucka.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Taneční škola Dynamic

    nabízí celoroční taneční kroužky pro děti od 3 let v Brně na Zábrdovické ul. 2. Lekce začínají 14. září, v kroužcích jsou ještě volná místa.

    Odkaz: www.tsdynamic.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • LUŽÁNKY - středisko volného času, pracoviště LATA

    LUŽÁNKY - středisko volného času, pracoviště LATA - Plovdivská 8, Brno - Žabovřesky ,tel: 602 751 385 - Bc. Ivana Fraňková.
    Kurzy cvičení, masáží a výživových doporučení pro rodiče s dětmi od 6 týdnů do 6 měsíců
    Kurzy masáží, cvičení a výživy pro děti od 6 týdnů do 6 měsíců provedou rodiče počátky rodičovství. Nabízíme a s rodiči si vzájemně vyměňujeme praktické zkušenosti, nové informace a snažíme se také oživit některé zapomenuté tradiční techniky péče o nejmenší děti.
    Termíny kurzů:
    pondělí nebo pátek: 10 – 12 hod. pracoviště SVČ Lužánky LATA, Plovdivská 8, Žabovřesky
    cena: 1500,- Kč, platí se po absolvování 1. lekce
    s sebou: podložku typu Fixies pro miminko, zámek na kočárek, přezůvky a pohodlné oblečení pro maminku (sedíme a cvičíme na zemi na karimatkách, tak aby nic netáhlo a neškrtilo)
    Program kurzu:
    1.lekce: nošení a chování miminek, nošení dětí v šátku, cvičení s miminky, používání hraček, velkých balónů a pomůcek ke cvičení
    2.lekce: cvičení pro miminko a psychomotorický vývoj dítěte do 6 měsíců
    3. lekce: cvičení pro maminky s miminkem v rukou, na břiše, na holeních, procvičení částí těla „postižených“ těhotenstvím a porodem
    4. lekce: masáže miminek
    5. lekce: relaxace při hudbě s miminkem i bez miminka
    6. lekce: cvičení na velkém a měkkém míči
    7. lekce: výživa dítěte po ukončeném 6. měsíci (proč do ukončeného 6. měsíce, pouze kojit, rizika umělé výživy a předčasně podávaného nemléčného příkrmu, výživa maminky při kojení, pověry o kojení nemléčné příkrmy, potraviny, které obvykle nepůsobí alergické potíže, vhodné nápoje)
    8. lekce: výživa dítěte po přechodu na nemléčný příkrm a do 1 roku (potraviny do 1. roku, nevhodné, další vhodné potraviny a postupy, kdy přecházet na „běžnou“ stravu rodiny…)
    KONTAKT: PaedDr. Lucie Nečasová, necasova@luzanky.cz, mob. 604 33 11 63

    Odkaz: lata.luzanky.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Psychomotorické cvičení s prvky jógy vhodné pro předškolní děti s neklidem, malou schopností soustředit se a pro jejich rodiče

    Občanské sdružení OKKO pořádá v prostorách Poradenského centra, Sládkova 45 cvičení s prvky jógy pro předškolní děti od 4 do 7 let a jejich rodiče. Cvičení je zvláště vhodné pro děti, které se potýkají s neklidem, malou schopností soustředit se,úzkostí, psychosomatickým obtížemi a pro děti se sníženou obratností. Další informace a přihlášky na ruzicka@okkoos.cz nebo 777 645 919

    Odkaz: www.okkoos.cz/OKKO_joga_pro_deti_letak_web.pdf

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Rodinné centrum MaTáTa

    Horácké nám. 12, Brno-Řečkovice Nabízíme pravidelný dopolední program v krásné prostorné herně, cvičení pro děti již od 3 měsíců, orientální tance pro maminky, předporodní kurzy, cvičení pro těhotné a maminky po porodu, vzdělávací semináře pro rodiče, odpolední kroužky pro děti. Prázdninový provoz! Podrobnější informace získáte na webových stránkách nebo na tel: 605 243 249

    Odkaz: www.matata.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum Devítka Brno

    kroužek \\\"Maminko, pojď si se mnou hrát a zpívat\\\" pro děti do 1 toku i nad 1 rok. O centru : nabízí kompletní předporodní přípravu, cvičení pro těhotné, laktační poradenství, přípravu partnera k porodu, návštěvu duly, poradnu v šestinedělí, cvičení po porodu, cvičení na posílení pánevního dna, baby masáže, cvičení pro miminka, cvičení pro děti do 4 let, hudební, výtvarné a pohybové zaměření a tzv. Kočárkování - hit v Brně - cvičení venku, miminko máte s sebou v kočárku.Kontakt: Údolní 5, Brno, telefon: 776 141 060

    Odkaz: www.devitkabrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Studio Ilony Brunové

    nabízí celoroční taneční kroužky pro děti od 3 let v Brně-Komíně. Lekce začínají 29. září, v kroužcích jsou ještě volná místa. Místo výuky: Základní škola Pastviny 70

    Odkaz: www.studioib.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Klub Orlíček

    Mendlovo nám. 2a (budova Orlovny), Brno- taneční pro předškolní děti ve věku 3-5 let kontakt: tel: 604 806 928

    Odkaz: www.orlicek.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětský klub Medlánci

    Hudcova 239/7, 621 00 Brno, číslo: 607 185 537, medlanci(zavináč)gmail.com, http://www.medlanci.cz/ Občanské sdružení Dětský klub „ Medlánci“ slouží jako centrum, kde si mohou děti a rodiče na rodičovské dovolené najít nové přátele, smysluplně trávit volný čas a v neposlední řadě se vzdělávat, vyměňovat si cenné zkušenosti, ale také zapojit se do společenského života a vyhnout se tak problémům, které rodiče na rodičovské dovolené občas provázejí – pocity odcizení, izolace. Programová náplň: 1)Klubík Rosnička – pobyt dětí bez rodičů (každý všední den od 8:30 – 12:30) 2)Klubíky pro děti s rodiči – cílem je, aby se rodiče a děti měli možnost blíže seznámit, pohrát si, zacvičit a získat tak sociální vazby přímo v místě svého bydliště. 3)Kroužky a další volnočasové aktivity pro děti a dospělé – např. výtvarné dílny, zpívánky, ozdravné pobyty, závody, mikulášské besídky apod.

    Odkaz: www.medlanci.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Cvičeníčko - veselé cvičení pro děti v Brně

    tématicky zaměřené hodiny intenzivního pohybu s důrazem na rozvoj obratnosti a základy gymnastiky na různých místech v Brně. Děti si vytvářejí kladný vztah k pohybovým aktivitám a připravují se tak k přechodu do sportovních oddílů různých sportů od rekreační až k výkonnostní či vrcholové úrovni. Cvičíme v tělocvičnách vybavených speciálním motivačním nářadím a náčiním pro malé děti. Tel.: 604 252 137

    Odkaz: cvicenicko.gymnet.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Oddíl sportovní gymnastiky Sokola Brno I

    cvičení rodičů s dětmi od 1,5 roku do 4 let, koná se na Kounicově 20/22 a kontakt: Veronika Blašková 605710972.

    Odkaz: gymnastika.sokolbrno1.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Tenisový klub Zetor Židenice

    tenisová školička pro děti již od tří let

    Odkaz: zltc.cz/tenisova-skola/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum tvořivosti

    s dílnou na adrese Kudelova 8 (SPŠ stavební) nabízí následující výtvarné kroužky a kroužky keramiky: 1) Tlapičky - výtvarná výchova pro rodiče a děti od cca 2,5 roku 2) Paletka - výtvarka a keramiky pro předškoláky 3) Barvičky - výtvarka pro děti (I. stupeň ZŠ) 4) Šikulky - Podvečerní tvořivá dílna pro děti na II. stupni ZŠ. Hlavní náplní jsou nové a zajímavé nápady na šperky, korálky, brože, spony, hodinky ... 5) Keramika pro děti - z I. a II. stupně ZŠ a další

    Odkaz: www.cetvor.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Základní umělecká škola Františka Jílka

    Vídeňská 52, 639 00 Brno-střed Obory: Hudební, výtvarný, taneční, literárně-dramatický

    Odkaz: www.zusjilka.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Základní umělecká škola Jaroslava Kvapila, Brno, tř. Kpt. Jaroše 24

    - obory: hudební, taneční, literárně-dramatický, výtvarný - pro děti od 5 let

    Odkaz: www.zusjk.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum Devítka Brno

    nabízí kompletní předporodní přípravu, cvičení pro těhotné, laktační poradenství, přípravu partnera k porodu, návštěvu duly, poradnu v šestinedělí, cvičení po porodu, cvičení na posílení pánevního dna, baby masáže, cvičení pro miminka, cvičení pro děti do 4 let, hudební, výtvarné a pohybové zaměření a tzv. Kočárkování - hit v Brně - cvičení venku, miminko máte s sebou v kočárku.Kontakt: Údolní 5, Brno, telefon: 776 141 060,

    Odkaz: www.devitkabrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum naděje a pomoci (CENAP)

    Vodní ul.13, Brno-střed, tel.: 543 254 891, 543 331 470-2 . Žížalky – motivační cvičení maminek s dětmi od 7 do 12 měsíců zaměřené na podporu vztahu mezi matkou a dítětem podporujeme psychomotorický rozvoj dětí zábavnou formou. Včelky - cvičení pro rodiče s dětmi od 14 měsíců zaměřené na upevnění vzájemného pouta mezi rodičem a dítětem, rozvoj jemné i hrubé motoriky a koordinace pohybů dítěte.

    Odkaz: www.cenap.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4.33/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Klub Pastelka o.s.

    nám. Karla IV. 4, Brno-Líšeň, klub navíc nabízí cvičení pro těhotné, cvičení pro ženy po porodu, cvičení s kojenci a batolaty, kroužky pro maminky a miminka, předškoláky i školáky, večerní cvičení pro dospělé

    Odkaz: www.pastelka.net

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum volného času Botanka

    Botanická 13, Brno, \"Míček Eda\" -setkávání maminek i tatínků s dětmi od 8 měsíců do 6 let s programem (zpívání tvoření,cvičení , tancování), kontakt: tel.: 541 238 664, 606 705 321

    Odkaz: www.botanka.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Agentura Větrník

    Cvičení rodičů s kojenci - cvičí se 1 x týdně 90 minut na Nerudové 7 (6.patro), Brno,

    Odkaz: www.agenturavetrnik.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (2.4/5) - hodnoceno 5 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Sokol Židenice

    Cvičení rodičů s dětmi , Gajdošova 18/22, Brno, kontakt: 548 538 271

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • TJ Slovan Černá Pole

    organizuje cvičení pro rodiče s dětmi cca od 1,5 roku na ZŠ Zemědělská 29 v Brně-Černých Polích, ve středu od 17 do 18 h, 300 Kč na pololetí + 150 Kč členský příspěvek za rok 2008, mobil 603 553 997

    Odkaz: www.tjslovancp.iol.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětské a mateřské centrum Duhový ráj, Brno - Lesná

    na ulici Okružní 1: K dispozici je herna s možností občerstvení se zázemím, herna je otevřena Po-Ne 10- 17 hod. Pro miminka a batolata s maminkami, děti i dospělé se pořádají různé kroužky a přednášky: předporodní kurzy, cvičení pro těhotné, gravidjóga, cvičení pro ženy po porodu, cvičení s miminky, výtvarné hrátky pro děti ve věku 2-3 roky, zpívánky a hrátky pro děti ve věku 3-4 roky, keramika pro děti, angličtina pro děti, italština pro děti, pohádky pro děti ve věku 3-6 let hravou formou prostřednictvím loutkového divadla, italština a francouzština pro dospělé.
    www.facebook.com/duhovyraj

    Odkaz: www.duhovyraj.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (2.67/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Lipka (dům ekologické výchovy)

    toto zařízení věnující se ekologické výchově již nabízí také kroužky pro nejmenší: cvičení maminek s dětmi, přírodovědně-tvořivé kroužky pro děti ve věku 2-5 let, hrátky pro rodiče s dětmi ve věku 1-4 roky, vodní hrátky pro rodiče s dětmi, sídlí na ul. Lipová 20 v centru Brna (tel. 543 211 264), další pracoviště má v Jundrově na ul. Rozmarýnová 6 (tel.541 220 208, 731 116 972), pak ještě v obci Krásensko, č. p. 76 (tel. 517 385 429)

    Odkaz: www.lipka.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Klub Pastelka o.s.

    nám. Karla IV. 4, Brno-Líšeň, klub navíc nabízí cvičení pro ženy po porodu, keramiku pro maminky s dětmi od 2 do 6 let, cvičení s kojenci a batolaty, kroužky pro maminky a miminka, předškoláky i školáky, např. rytmohrátky pro děti od 5 let webové stránky: www.pastelka.net,e-mail: info@pastelka.net

    Odkaz: www.pastelka.net

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Klub Pastelka o.p.s.

    nám. Karla IV. 4, Brno-Líšeň, nabízí Rytmohrátky pro děti od 5 let. V kroužku čeká návštěvníky hraní s rytmem na všechny různé způsoby - hledání rytmu v nás i okolo nás při pohybu, tancování, zpívání, říkání a především bubnování.

    Odkaz: www.pastelka.net

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Hudebni škola Yamaha

    hudební kroužky pro nemluvňata (4 -18 měsíců), batolata (18 měsíců - 4 roky), předškoláky (4- 6 let), ZŠ Horníkova, Brno-Líšeň nebo ZŠ Jasanová 2, Brno-Jundrov

    Odkaz: www.yamahaskola.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4.25/5) - hodnoceno 4 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum volného času Lužánky

    nabízí výtvarný kroužek pro děti 3-5 let, dále kroužky pro starší děti

    Odkaz: www.luzanky.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Základní umělecká škola PhDr. Zbyňka Mrkose, Brno, Došlíkova 48

    Škola nabízí přípravnou hudební výchovu pro děti od 5 let, výuku hry na hudební nástroje, přípravnou výtvarnou výchovu pro děti od 5 let, základní studium I. a II.stupně ve výtvarném oboru, přípravnou taneční výchovu pro děti od 5 let, studium tanečního oboru.

    Odkaz: www.zus-brno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dílna Ořech

    Tolarova 22, Ořechov u Brna,výtvarné kroužky pro malé děti i maminky s dětmi na mateřské dovolené, keramika, zdarma pro děti ze zdravotním postižením. Bno, Brno - venkov.

    Odkaz: www.dilnaorech.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum Devítka

    Kontakt: Údolní 5, Brno, telefon: 776 141 060. Znakování je přirozená komunikační metoda, která umožní Vašemu děťátku domluvit se s Vámi i s okolím beze slov. Umožní mu tak \"říci\", co má na srdci, sdělit své potřeby, ale i co ho zajímá nebo co vidí. Znakování navíc umožní děťátku vyjádřit se jinak než pláčem. Se znakováním lze začít od 6 měsíců věku děťátka.

    Odkaz: tehotenstvi-brno.webnode.cz/miminka-batolata-deti/znakovani-/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Mamicentrum - centrum porodních asistentek

    Předporodní kurzy, Předporodní kurzy pro ženy, které už rodily, Cvičení v těhotenství, Těhotenská poradna, Masáže těhotných, Doprovod k porodu - první část porodu doma, Komplexní péče porodní asistentky v těhotenství, při porodu a po porodu, laktační poradkyně, znakování miminek kontaktní osoba: Ladislava Ryšavá, tel.: 731 78 26 78, rysava@mamicentrum.cz , Brno, Bakalovo nábřeží 1,

    Odkaz: www.mamicentrum.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Plavecká škola Brno

    Pořádá po celý školní rok i o letních prázdninách první plavání s rodiči i navazující plavecké kurzy pro děti od 2. do 15. let, lekce probíhají v aquaparku Kohoutovice nebo v bazénu Ponávka , dále pořádají kurzy plavání pro základní a mateřské školy, příměstské tábory, letní plavecký kurz Kohoutovice. Kontakt: info(zavináč)plaveckaskolabrno.cz
    Facebook: https://www.facebook.com/Plavskolbrno

    Odkaz: www.plaveckaskolabrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4.96/5) - hodnoceno 47 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Mateřské centrum Loučka

    Mateřské centrum Loučka, Botanická 16, budova kina Art, 1. patro, 602 00 Brno. Hudební kroužky: Muzikohrátky s klavírem pro děti od 1,5 roku (Po 16:30 - 17:30 nebo St 9:30 - 10:30 ), Muzikohrátky - hudební kroužek s orffovým instrumentářem pro děti od 1,5 roku (St 16:30- 17:30).

    Odkaz: www.vytvarnadilnaloucka.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Základní umělecká škola, Brno, Veveří

    Adresa: Veveří 133, , 616 00 Brno-Žabovřesky Obory: tanec, hudba, divadlo, malba Přípravky pro děti od 5 let.

    Odkaz: www.zusveveri.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • TJ Sokol Juliánov

    Cvičení rodičů s dětmi od 1,5 roku na Slatinské 43, Brno. Kontakt: tf. 739654839

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Plavání předškolních dětí (2-6 let) s tělesným postižením

    organizuje občanské sdružení Kontakt bB (bez bariér) každý pátek od 10 do 11 hodin ve Sportovním a rekreačním areálu na Kraví Hoře. Kontakt: Marta Vojáčková, tel. 541 589 333, 724 372 773, e-mail: brno@kontaktbb.cz

    Odkaz: www.kontaktbb.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Klub Ratolest provozovaný Oblastní charitou Blansko při Centru „PRO“Blansko,Sladkovského 2b,Blansko

    pořádá kurzy pro těhotné, cvičení pro rodiče s dětmi od 1 do 4 let, kurzy plavání pro rodiče s dětmi od 1 do 4 let (i ve slané vodě v hotelu Panorama), výtvarné tvoření pro rodiče s dětmi od 2 let, masáže miminek, setkávání maminek s miminky od 2 do 6 měsíců, klub dvojčat, navíc provozuje laktační poradnu

    Odkaz: blansko.charita.cz/rodina/problansko/ratolest/plavani-rodicu-s-detmi/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum volného času Botanka

    Botanická 13, Brno, výtvárná dílna pro děti od 4 do 6 let, keramika maminek s dětmi (od 2 let ) na ZŠ Bakalovo nábř. kontakt: tel.: 541 238 664, 606 705 321

    Odkaz: www.botanka.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • BUBLINKA - plavání dětí v Kuřimi

    Nabízí plavecké kurzy pro kojence, batolata a děti předškolního věku. Plavecké kurzy probíhají v nově otevřeném Wellness Kuřim. Nabízí také zdokonalovací kurzy, letní plavecké pobyty, zkušební lekce.

    Odkaz: www.plavani-kurim.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (2/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum volného času Lužánky

    pro děti od 18 měsíců, cvičení, písničky, říkadla

    Odkaz: www.luzanky.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum volného času Lesná

    pro děti od 2 do 5 let

    Odkaz: http://lesna.luzanky.cz/onas/aktualne/index.php

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Plavání dětí Žabičky - Martina Pešková

    kurzy plavání pro děti od 1 do 6 let v bazénu na Poliklinice Viniční 235 v Brně-Židenicích a v bazénu na Kraví hoře, v Brně-Jundrově na ZŠ Jasanová, také nabízí plavání dětí doma ve vaně od 6 týdnu věku. Kontakt: Martina Pešková, tel. 732 727 889 (7-21 hod.), e-mail:peskovka11@seznam.cz,

    Odkaz: www.plavanizabicky.websnadno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (1.71/5) - hodnoceno 24 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • FILIA

    plave se v : v plaveckém areálu na Lesné, Halasovo nám. 7 , v bazénu hotelu International na Husové ul.- ve Squash centru Moravská Slávia, Polní 16, Brno

    Odkaz: www.filia.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3/5) - hodnoceno 5 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Plavání dětí Hastrmánci

    nabízí plavání kojenců, batolat a dětí předškolního věku spojené s wellness programem (whirpool, parní a finská sauna) v nově otevřeném Wellness centrum Modřice, Masarykova 1018 blízko nedalekého centra Olympia.Kontakt: Mgr. Jiří Pavel, telefon: 773 998 222

    Odkaz: www.hastrmanci.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (1.8/5) - hodnoceno 5 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Klub Slůně

    kontakt: Veronika Škrabálková tf. 777 620 735, web: http://www.slune.websnadno.cz, plave se v Squash centru Moravská Slávia, Polní 16, Brno- kojenci, batolata, předškoláci na ZŠ Holzova 1, Brno-Líšeň - děti od 2 do 6 let

    Odkaz: www.slune.websnadno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3.6/5) - hodnoceno 5 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Plavecká škola Lavia

    pro děti od 3 let, plave se na ZŠ Horní 16, Brno-střed - je to blízko ulice Vídeňské

    Odkaz: www.lavia.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Základní umělecká škola, Brno, Charbulova 84

    - obory: hudební, výtvarný, literárně-dramatický, taneční - pro děti od 5 let - e-mail: zus.charbulova@bm.orgman.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Plavecká škola Rybka

    Nabízí Vám plavecké kurzy na vysoké profesionální úrovni: - kurzy plavání žáků základní škol v rámci povinné školní docházky - kurzy plavání pro mateřské školy - odpolední kurzy plavání pro všechny děti od 4 let - kurzy plavání rodičů s dětmi od 3 let - kurzy plavání pro mládež i dospělé Všechny kurzy probíhají ve zcela novém bazénu ve Sportareálu Družstevní v Brně-Řečkovicích.

    Odkaz: www.psrybka.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3/5) - hodnoceno 4 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Mamicentrum - centrum porodních asistentek

    Předporodní kurzy, Předporodní kurzy pro ženy, které už rodily, Cvičení v těhotenství, Těhotenská poradna, Masáže těhotných, Doprovod k porodu - první část porodu doma, Komplexní péče porodní asistentky v těhotenství, při porodu a po porodu, laktační poradkyně, kontaktní osoba: Ladislava Ryšavá, tel.: 731 78 26 78, rysava@mamicentrum.cz , Brno, Bakalovo nábřeží 1,

    Odkaz: www.mamicentrum.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Klub Orlíček

    Mendlovo nám. 2a (budova Orlovny), Brno- organizují cvičení pro děti od 6 měsíců, dále pro děti ve věku 1 - 1,5 roku, 1,5 - 3 roky , 3-5 let, pro děti s poruchami sluchu, kontakt: tel: 604 806 928

    Odkaz: www.orlicek.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum pro rodinu a sociální péči

    Josefská 1, Brno-střed,kontakt:542 217 464 nebo e-mail e-mail:dana.chaloupkova@centrum.cz

    Odkaz: www.crsp.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Mateřské centrum Sedmikráska Brno o.s.

    nabízí hlídání dětí, volnou hernu pro rodiče a děti (možnost dát si kávu, popovídat si s ostatními maminkami, podívat se na internet), angličtinu pro rodiče s hlídáním dětí, hudebně-pohybové kroužky pro rodiče s dětmi, angličtina pro děti, cvičení rodičů s dětmi, Křesťanský Klub maminek Rybička, ve Fitku na Oblé 51c je indoor cycling a kondiční cvičení s možnosti hlídání děti v MC Sedmikráska, Místo konání: Oblá 51, Brno-Nový Lískovec, kontakt: Šárka Trkanová, tf. 774 149 339

    Odkaz: www.mcsedmikraskabrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Helen Doron

    Kurzy angličtiny pro děti od 3 měsíců do cca 13 let. V Brně se kurzy konají na následujících adresách: Brno-sever - Nejedlého 5 , 638 00 Brno-Lesná Brno-stred - ASPENA jazyková škola s.r.o, Jana Pokorná, Obilní trh 4 , 602 00 Brno Brno-jihozápad - Mgr. Blanka OMalley, Svah 18 , 625 00 Brno Brno - východ - ASPENA jazyková škola s.r.o, Ing. Helena Zdráhalová, Čelakovského 9 , 615 00 Brno – Židenice

    Odkaz: www.helendoron.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Mateřské centrum Sedmikráska Brno o.s.

    nabízí hlídání dětí, volnou hernu pro rodiče a děti (možnost dát si kávu, popovídat si s ostatními maminkami, podívat se na internet), angličtinu pro rodiče s hlídáním dětí, hudebně-pohybové kroužky pro rodiče s dětmi, angličtina pro děti (JŠ Astra), cvičení rodičů s dětmi, Křesťanský Klub maminek Rybička, předporodní kurzy, ve Fitku na Oblé 51c je indoor cycling a kondiční cvičení s možnosti hlídání děti v MC Sedmikráska, Místo konání: Oblá 51, Brno-Nový Lískovec, kontakt: Šárka Trkanová, tf. 774 149 339

    Odkaz: www.mcsedmikraskabrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Mateřské centrum Sedmikráska Brno o.s.

    nabízí hlídání dětí, volnou hernu pro rodiče a děti (možnost dát si kávu, popovídat si s ostatními maminkami, podívat se na internet), angličtinu pro rodiče s hlídáním dětí, hudebně-pohybové kroužky pro rodiče s dětmi, angličtina pro děti (JŠ Astra), cvičení rodičů s dětmi, Křesťanský Klub maminek Rybička, předporodní kurzy, ve Fitku na Oblé 51c je indoor cycling a kondiční cvičení s možnosti hlídání děti v MC Sedmikráska, Místo konání: Oblá 51, Brno-Nový Lískovec, kontakt: Šárka Trkanová, tf. 774 149 339

    Odkaz: www.mcsedmikraskabrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Lyžařská škola SKI CLUB BRNO

    Nabízí výuku lyžování pro děti od 6 let, kurzy pro dospělé, celodenní zájezdy na hory, kurz o jarních prázdninách, tréninky v tělocvičně. Kontakt: tel. 731 251 766.

    Odkaz: www.skiclubbrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum volného času Bystrouška

    nabízí cvičení, písničky, říkanky a tanečky pro rodiče s dětmi ve věku 2-4 roky, místo konání: Fleischnerova 1a, Brno – Bystrc, kontakt: tf. 546 215 652

    Odkaz: http://ddmhelceletova.cz/bystrouska/index.html

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Salesiánské středisko mládeže v Brně-Líšni

    nabízí cvičení rodičů s malými dětmi, cvičení matek (powerjóga,bodystyling) s hlídáním dětí. Kontakt: Salesiánské středisko mládeže, Kotlanova 13, Brno-Líšeň, tf. 544232641

    Odkaz: lisen.sdb.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Ženský vzdělávací spolek Vesna

    nabízí pohybově zaměřené kroužky pro maminky s dětmi ve věku 1-2 roky, 2-3 roky, hlídání dětí, kontakt: Údolní 10, Brno, tel. 541 321 296

    Odkaz: www.vesnaspolek.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum volného času Jabloňka

    Kroftova 64, Brno-Žabovřesky, tel. 549 216 248, webové stránky: www.ddmhelceletova.cz, hraní , povídání, tvoření, cvičení v klubu maminek a dětí od 2 let

    Odkaz: www.ddmhelceletova.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Mateřské centrum Sedmikráska Brno o.s.

    nabízí hlídání dětí, volnou hernu pro rodiče a děti (možnost dát si kávu, popovídat si s ostatními maminkami, podívat se na internet), angličtinu pro rodiče s hlídáním dětí, hudebně-pohybové kroužky pro rodiče s dětmi, angličtina pro děti, cvičení rodičů s dětmi, Křesťanský Klub maminek Rybička, ve Fitku na Oblé 51c je indoor cycling a kondiční cvičení s možnosti hlídání děti v MC Sedmikráska, Místo konání: Oblá 51, Brno-Nový Lískovec, kontakt: Šárka Trkanová, tf. 774 149 339

    Odkaz: www.mcsedmikraskabrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětský sportovní klub

    pro děti ročníků 2003-2005 je věnován základům atletiky, gymnastiky, lyžování, míčových a pohybových her. Během roku děti absolvují základní motorické testy a na základě celoroční činnosti doporučíme vhodný sport. Sportovní klub probíhá v tělocvičně VUT FE Údolní 53, vždy v pondělí 16-17 hodin ročník 04/05 a od 17-18 hodin ročník 03, středa 16-17 hodin ročník 04/05. V BCVČ Lesná Milénova 13 ve středu od 16-17 hodin ročník 03/05. Informace: M. Bogdálková, tel.: 603 545 745

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Porodní asistentka Jarmila Kovaříková

    Cvičení pro děti od 6 měsíců do 2 let, rozděleno do skupinek podle věku.

    Odkaz: www.jarmila.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum volného času Jabloňka

    Medvídek- klub dětí a maminek pro děti od 2 let při Centru volného času Jabloňka, Kroftova 64, Brno-Žabovřesky, tel. 549 216 248, hraní , povídání, tvoření, cvičení

    Odkaz: www.ddmhelceletova.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dům dětí a mládeže Kominíček

    nabízí cvičení, písničky, říkanky a tanečky pro děti ve věku od 2 let (raději se informujte na aktuální nabídku kroužků - mohou brát i mladší děti atd.), místo konání: Vavřinecká 3, Brno – Komín, kontakt: tf. 541 223 639

    Odkaz: http://ddmhelceletova.cz/kominicek/index.html

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dům dětí a mládeže Řečkovice

    nabízí aktivity pro rodiče s dětmi od 8 měsíců , dále kurz pro maminky s kojenci 2-6 měsíců , místo konání: ZŠ Horácké náměstí 13, Brno – Řečkovice, kontakt: Eliška Fleková, tf. 732 262 216

    Odkaz: www.dumdeti.vesele.info/oddeleni-jazyku-a-sportu

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Středisko volného času Linka

    Kosmonautů 4, Brno- Starý Lískovec, tel.: 547 223 074

    Odkaz: linka.luzanky.cz/onas/aktualne/index.php

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Středisko volného času Lyska

    Oblá 51 c,Brno-Kamenný vrch, Tel: 547 351 031,739 210 905,

    Odkaz: lyska.luzanky.cz/onas/aktualne/index.php

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Mateřské centrum Lískáček, Brno-Starý Lískovec

    funguje od prosince v klubovně na faře u kostela sv. Jana Nepomuckého, ul. Elišky Přemyslovny 27, Brno - Starý Lískovec. Každé úterý v době od 9,30 do 11,00 hodin je připraven program pro rodiče a herna/pohádka/cvičení/říkanky pro děti, v době od 15,00 do 16,30 hod. je na programu herna, cvičení a říkanky pro děti, od května funguje zahrada s krytým pískovištěm, klouzačkou a houpačkami. Navíc od srpna začnou dvouměsíční kurzy předporodní přípravy, plánují také nabízet kurzy kojeneckých masáží.

    Odkaz: www.mcliskacek.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
OBR
ALMARA
Copyright © 2009 www.namaterskevbrne.cz | Všechna práva vyhrazena